Vikulyk

Кохання з першого вдиху

Кохання з першого вдиху

Це запах свободи, незалежності, вітру теплим літнім вечором. В мене він асоціюється з поїздками на байку чи мотоциклі в шкіряній куртці, коли тебе ніхто не може наздогнати, а ти насоджуєшся швидкістю. Цей аромат про чистоту і свіжість, та все одно в цьому є щось зухвале.

Кохання з першого вдиху

Піраміда від виробника:

Початкова нота: Бергамот, Лайм, Мандарин

Нота серця: Зелений чай, Чорна смородина

Кінцева нота: Мускус, Сандал

Це красивий чистий, монотонний, ненав’язливий унісекс. Аромат відкривається цитрусовом вибухом в компанії з бергамотом і листям смородини, та злегка огорнутий мускусом.

Це композиція ідеально поєднаних між собою нот, вони зливаються і утворюють неймовірно гарний чистий фужерний аромат. Парфум звучить приблизно однаково напротязі дня, але при зміні погоди, особливо, коли температура в повітрі сильно піднімається-я відчуваю трішки більш насичений в ньому мускус.

Парфум огортає, з ним відчуваю себе красиво і в безпеці.

Аромат на мою думку ідеально підходить на літній чи весняний вечір.

Потрібно буквально 2-3 пшика, щоб парфум відкрив себе, з ніг до голови поливатись ним не варто, оскільки він легко окутує вас ароматною аурою.

Упакування дуже гарне, навіть для мініатюрки (16 мл) аромат знаходиться в оксамитовій синій коробочці, а на самому флаконі присутній розпилювач, що доволі зручно. Мені подобається, що мінатюра йде в оригінальному упакуванні, виглядає вона вишукано.

Аромат шлейфовий і стійкий. На тілі він тримається годин 5, а на одязі відчуваю мінімум 2 дні.

В цілому аромат сприймаю на собі, як такий, що надає сил і впевненості, хочу його відро собі взяти.)