lyuba_belllaaa

Ідеальні французькі червоні - мініатюри Rouge Dior 999 Velvet & Satin

Ідеальні французькі червоні -  мініатюри Rouge Dior 999 Velvet & Satin

Минулого року Діор дуже красиво дивував подарунками за покупки. Я не купую часто червоні помади, маю улюблену француженку Chanel 521 Dimitri, і максимально не люблю завалювати косметичку засобами, якими не планую користуватись. Не купую червоні у мас маркет також тому, що це непростий відтінок для колористики і комфортної формули. Так як розхід у мене мінімальний, надаю перевагу перевіреному люксу.

Отже, дивимось на культову класику французького бренду?

Не така проста ця помада, як здається.

Візія Крістіана Діора: Витоки відтінку Dior 999 можна простежити до самого Крістіана Діора. Коли він запустив свою першу колекцію у 1947 році. Тоді також була представлена лінійку помад. Червоний колір був центральним у дизайнах Діора, символізуючи пристрасть, жіночність та впевненість.

Початкові відтінки: Спочатку було створено два відтінки червоного — 9 і 99. Вони були призначені для того, щоб доповнювати кутюрні колекції Діора, пропонуючи ідеальний червоний для будь-якого тону шкіри.

Легендарний 999...

Злиття двох червоних: Через кілька років Dior вирішив об'єднати два оригінальних відтінки (9 і 99) для створення ідеального червоного — 999. Цей відтінок був розроблений як універсальний червоний, який пасуватиме всім жінкам.

Класика та вічність: Dior 999 швидко став класикою, втілюючи в собі вічність червоної помади. З того часу він був переосмислений у різних формулах, включаючи матову, сатинову та рідку, зберігаючи свій статус обов'язкового атрибуту для любителів макіяжу.

Прошу витримати кучу фото 🤣 Нічого естетичніше цього футляру з міні набором цього літа не фоткала.

Отже, це футляр на 2 міні помади - сатинова і матові формули у комплекті. Футляр з візерунком канаж (за такі деталі люблю люкс). Матова то не моя історія, тому вона зразу пішла подрузі. Я користуюсь сатином, вона сяюча, пігментована і при цьому супер легка.

• гострий стік - дозволяє легко промальовувати контур. Сатинова формула не надто стійка, матова тримається краще.
  • перекус не витримає, колір надто яскравий.
  • супер пігментація, на свотчах зверху один доторк помадою до шкіри 😍 Знизу - 2 шари помади
  • змивається легко міцеляркою. Не залежно від формули не сушить, кремова ще й доглядає непогано
  • на губах майже невідчутна, супер легка формула.

Перший свотч на світлі (перепрошую, але кольоропередача на світлі кульгає - помада холодніша 😪), другий у тіні. Цн красивий червоний з холодним підтоном. Підтон (наявність пігменту певного кольору) тут дуже важливий - холодні кольори витягують білизну зубів і нейтралізують жовтизну обличчя.

Що можу сказати? - Поки це мої нові улюблениці.

Чи ночите червону помаду? Які ваші улюблені марки і відтінки?