А чим пахне ваш дім?
Аромадифузор Areon "Люкс Сільвер" 🩶
Areon болгарська фірма 🇧🇬, яка виготовляє якісні аромадифузори для дому, а також різні ароматизатори для авто та свічки 🚗.
Вони випускають ароматизатори нового покоління створені на основі натуральної сировини та призначені для створення затишку у вашому домі 🏠. Мають тонкий, ніжний, ненав'язливий приємний запах. Оригінальний дизайн також може прикрасити ваш інтер'єр, бамбукові палички які надають цікавий дизайн, також є джерелом приємного аромату.
Найпопулярніший об'єм флаконів це 85ml та 150ml, я завжди купую на 150. Виробник рекомендує використовувати флакон 85мл до 25кв.м, а 150мл на площу до 40 кв.м. Але тут мені здається виробник занадто переоцінив можливості своїх дифузорів. Я ставлю 150ml у кімнату ~ 20 кв.м, коридор та ванну кімнату.
Також є ще деякі великі флакони на 230ml і окремо можна купити наповнювачі для аромадіфузору.
Вперше я дізналася про цей бренд і його дифузори, коли була в гостях у друзів, і в їхньому будинку стояв чудовий аромат 🌸. Засіб дійсно працював, а не стоял у вигляді декору як деякі інші, від яких немає ніякого сенсу на жаль
Вибір аромату для мене не став сюрпризом, я замовила 2 перевірених, які були мною внюхані в гостях 😁
Це були LUX Silver та Vanilla Black. Наступного разу я хочу придбати аромат Lux Platinum, мені він дуже сподобався коли я тестувала його у магазині. Silver я вже повторювала кілька разів.
Аромат: Всі ці 3 аромати про які я говорила пахнуть дорого та статусно, розкласти їх на ноти важко, нічого явно не виділяється, аромат схожий на чоловічий парфум. Vanilla Black найсолодший з них, але ваніль не гурманська не їстівна, ваніліном не пахне, теж схожа на чоловічий аромат
Якщо будете купувати, дивіться уважно, тому що є ще аромати просто Vanilla та Silver Linen
Аромат Silver
Композиція Areon Silver - більш «молодіжний» варіант елітного освіжувача.
Його запах ніжний, повітряний, свіжий і прохолодний. Досягається це за рахунок використання цитрусових і м'ятних нот, зеленого чаю і білого мускусу замість сонячного.
Silver визначається швидше, як «унісекс». Він асоціюється не за статью , а з характером - життєрадісним, легким, веселим і енергічним. Areon Silver - ароматизатор для молодих успішних драйверів.