Ірина 🦋

А чим пахне ваш дім?

А чим пахне ваш дім?

Areon болгарська фірма 🇧🇬, яка виготовляє якісні аромадифузори для дому, а також різні ароматизатори для авто та свічки 🚗.

Вони випускають ароматизатори нового покоління створені на основі натуральної сировини та призначені для створення затишку у вашому домі 🏠. Мають тонкий, ніжний, ненав'язливий приємний запах. Оригінальний дизайн також може прикрасити ваш інтер'єр, бамбукові палички які надають цікавий дизайн, також є джерелом приємного аромату.

Найпопулярніший об'єм флаконів це 85ml та 150ml, я завжди купую на 150. Виробник рекомендує використовувати флакон 85мл до 25кв.м, а 150мл на площу до 40 кв.м. Але тут мені здається виробник занадто переоцінив можливості своїх дифузорів. Я ставлю 150ml у кімнату ~ 20 кв.м, коридор та ванну кімнату.

Також є ще деякі великі флакони на 230ml і окремо можна купити наповнювачі для аромадіфузору.

Вперше я дізналася про цей бренд і його дифузори, коли була в гостях у друзів, і в їхньому будинку стояв чудовий аромат 🌸. Засіб дійсно працював, а не стоял у вигляді декору як деякі інші, від яких немає ніякого сенсу на жаль

Вибір аромату для мене не став сюрпризом, я замовила 2 перевірених, які були мною внюхані в гостях 😁

Це були LUX Silver та Vanilla Black. Наступного разу я хочу придбати аромат Lux Platinum, мені він дуже сподобався коли я тестувала його у магазині. Silver я вже повторювала кілька разів.

Аромат: Всі ці 3 аромати про які я говорила пахнуть дорого та статусно, розкласти їх на ноти важко, нічого явно не виділяється, аромат схожий на чоловічий парфум. Vanilla Black найсолодший з них, але ваніль не гурманська не їстівна, ваніліном не пахне, теж схожа на чоловічий аромат

Якщо будете купувати, дивіться уважно, тому що є ще аромати просто Vanilla та Silver Linen

А чим пахне ваш дім?

Композиція Areon Silver - більш «молодіжний» варіант елітного освіжувача.

Його запах ніжний, повітряний, свіжий і прохолодний. Досягається це за рахунок використання цитрусових і м'ятних нот, зеленого чаю і білого мускусу замість сонячного.

Silver визначається швидше, як «унісекс». Він асоціюється не за статью , а з характером - життєрадісним, легким, веселим і енергічним. Areon Silver - ароматизатор для молодих успішних драйверів.

Композиція Black Vanilla - це мікс з трьох різновидів ванільного екстракту з різних частин світу: Бурбонської ванілі, таїтянських ванілі і ванілі, що росте в Уганді. В результаті виходить аромат, нічим не нагадує про кондитерську - це скоріше запах томної і чуттєвої жіночності, що вабить, сексуальний і солодкий. Це верхня нота VANILLA BLACK.

У неї зухвалим променем вривається нота серця - свіжі цитрусові тони. Сонячний мандарин, і ще якісь неясні, але явно цитрусові відтінки не дають солодощі зробитися надмірної і надають їй іскристу свіжість, легкий подих свободи.

Завершує акорд гіркуватий пряний шлейф, відтіняє пануючу в композиції ваніль особливим шиком стилю і елегантності

Areon Platinum - ще більш насичена варіація деревно-квітково-мускусною композиції з пряним і трохи терпким ароматом.

Парфумерні ноти ідеально збалансовані, тому запах «дихає» і трансформується - невловимо змінюється у міру випаровування. Розмарин непомітно змінюється шавлією, амброю, кедром. Аромат переважно «чоловічий», але не агресивний, тому буде цілком доречний і в офісах для ділових активних жінок.

Areon Platinum - це стримана гідність та інтелігентність.

Мені такого дифузора на 150ml вистачає зазвичай на кілька місяців, інтенсивність аромату я контролюю кількістю паличок, коли тільки відкриваю флакон починаю зазвичай з 4, потім поступово додаю ще.

Для того, щоб у кімнаті завжди був приємний запах, необхідно перевертати палички кожні 10-15 днів (частіше у просторому приміщенні і якщо аромат швидко вивітрюється).

Флакон приходить закритий захисним ковпачком 💦 Щоб рідина вивітрювалася довше, можна не знімати цей ковпачок, а зробити в ній дірочки, в які засунути палички. Так само я пробувала замість ковпачка, натягнути кілька шарів харчової плівки під металеву кришку, що закручується, і вже пробивши цю плівку, поставити всередину палички.

Якщо ваш дифузор слабо пахне, найпоширеніша причина – неправильно обране місце для дифузора. Занадто висока вологість 💧, "стояче" повітря або постійний сильний протяг 💨, витяжка - все це може стати причиною втрати інтенсивності аромату або його роботи "вхолосту". Не ставте дифузор на батареї та інші теплові прилади, та під прямі сонячні ☀️промені, це скоротить термін роботи дифузора.

Дифузор повинен бути розміщений у місці вільної циркуляції повітря - поруч із міжкімнатними дверима або кондиціонером, наприклад. Не ставте аромадіфузор у кутку кімнати, інакше він швидше за все втратить половину свого потенціалу. Не рекомендуємо ставити дифузор на підлозі або на високу шафу, оскільки молекули запаху будуть підніматися вгору та ароматизувати стелю.

Змінюйте палички при заміні аромату в дифузорі, не використовуйте старі, вони згодом забиваються та перестають ефективно роздавати аромат або просто спотворюють його. Також я не рекомендувала б ставити його зовсім поряд з ліжком 🛌 і дихати їм усю ніч.

Також є ще лінійка Premium вони коштують дорожче 💸, але дифузори там дуже гарні із темного скла 🖤

У Areon дуже багато ароматів, кожен зможе підібрати на свій смак.

Чи використовуєте ви аромати для дому? Якщо так, то які дифузори вам подобаються?