𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Shelly Hand And Nail Cream

Shelly Hand And Nail Cream

Креми від Shelly - це найкраще, що траплялось з моїми руками. Після знайомства з цим брендом я закохалася в їхні засоби.


Крем для рук і нігтів з кератином, сріблом і екстрактом арніки випускається у декількох форматах: тубах по 45 мл, флаконах з дозатором по 250 мл. і ось в таких саше по 4 мл.

Shelly Hand And Nail Cream

Кількість в упаковці 100 шт.

Пакування приємне оку, в ніжних тонах. В картонній коробці все акуратно складено.

Пакетики-саше мають приємний і незвичний на дотик матеріал.

Завдяки спеціальній насічці упаковка легко вскривається.

Крем білого кольору, не густий і не щільний. Він має легку, але насичену текстуру.

Якщо порівнювати з іншими кремами з цієї лінійки, а саме з равликом і півонією, то у цього крему найніжніший аромат, він невагомий, я б навіть сказала, що нейтральний, наче просто пахне кремом і чистотою. Для тих, хто не любить яскраві віддушки, однозначно сподобається, а також приємно вразить і усіх інших.

Одного саше вистачає на 2-3 застосування.

Завдяки своїй консистенції крем з легкістю розподіляється, він наче тане на шкірі, швидко розносячись ковзаючими рухами.

Крем заявлений, як живильний, та по текстурі нежирний, однак живлення забезпечує гарне.

Дуже подобається як він швидко вбирається і моментально забезпечує догляд. Засіб інтенсивно зволожує і пом'якшує шкіру, буквально на очах перетворює її стан на кращий. Ручки одразу виглядають доглянутими, а на дотик - шкіра неймовірно приємна! Вона настільки ніжна і шовковиста, що її постійно хочеться торкатися. Підвищується її пружність і еластичність.

Крем не залишає жирної плівки. Після нанесення створює абсолютний комфорт, має пролонговану дію і не потребує дуже частого використання.
Окрім шкіри рук цей крем також доглядає і за нігтями. Завдяки кератину він сприяє зміцненню і відновленню.
Срібло у складі має виражений антибактеріальний ефект, а екстракт арніки наділений заспокійливими властивостями.

Формат саше дуже зручний, коли засіб треба взяти з собою, індивідуальні упаковки не займають багато місця. Також цей формат буде чудовим варіантом для майстрів у салонах.

Я обожнюю цей крем, він забезпечує повноцінний догляд за шкірою рук, створюючи шикарний ефект. У ньому прекрасно усе. Мої щирі рекомендації, він вартий уваги.