Marinka🌈Rainbow

Доглядаючий йогурт для тіла від In.Tumno

Доглядаючий йогурт для тіла від In.Tumno

Всім привіт ❤️

Я дуже люблю знайомитися з новими косметичними засобами, вдвічі приємніше коли вони українського виробництва.

Бренд In.Tumno я відкрила для себе ще декілька років тому. Це молодий бренд який спеціалізується на виготовленні чудових засобів для інтимної гігієни. Можливо ви вже з ним знайомі або бачите вперше. Асортимент товарів в In. Tumno постійно зростає, з'являються новинки. І нещодавна новинка - це доглядаючий йогурт для тіла .

Доглядаючий йогурт для тіла від In.Tumno

Доглядаючи й йогурт ✅1 - з ароматом морської води,квітки лотоса та мандарина

✅2 - з ароматом квітки персика,жувальної гумки та мускусу

✅3 - з ароматом карамельного бізе, квітки апельсину та кокосу

Йогурти однакові за властивістю, відрізняються лише ароматом. Для знайомства я обрала ✅2, оскільки люблю солоденькі запахи і хотілось собі крем з домінуючим ароматом жуйки. Хоча впевнена що згодом куплю і з іншими ароматами.

Йогурт для тіла знаходиться в видовженому пластиковому флаконі, оснащений насосним дозатором , що при натисканні видає потрібну порцію засобу. Дизайн максимально дівочий - етикетка яскравого рожевого кольору і крем всередині також рожевий. Етикетка софт тач , дуже приємно відчувається в руці. На ній надрукована інформація від виробника ,склад , і мила мотивуюча фраза " Ви варті найкращого,бо кожен день особливий " 💮Одразу помітно що дизайн розроблений з любов'ю до справи. На такі моменти я завжди звертаю увагу і вони також відіграють роль коли обираю для себе засоби .

Доглядаючий йогурт за консистенцією щільний, густий, дійсно схожий на йогурт, виглядає так що хочеться з'їсти 😻 Ніжного,рожевого кольору.

Аромат тут просто неймовірний . Одразу відчувається яскрава нота солодкої, фруктової жуйки ,як в Moschino Bubble Gum. Вона тут домінуюча. Також відчувається ніжна квітковість з краплинкою мускусу.

На інстаграм сторінці виробника я бачила інформацію що аромати для доглядаючого йогурту обирали чоловіки) А саме аромат під номером 2 створює романтичний , ігривий настрій ❤️

Доглядаючий йогурт на 99% відсотків виготовлений з природніх компонентів. Містить пребіотики ,вітаміни та трегалозу - це природній енергетик ,який зберігає вологу,захищає шкіру від стресу та сухого повітря. В емульсії містяться також олії авокадо та мигдалю, вітамін E та Д-Пантенол ( провітамін B 5). Емульсія ламелярна.

Перше що хочеться відмітити, це те що доглядаючий йогурт дійсно дуже швидко поглинається шкірою, буквально за декілька секунд. Шкіра одразу ж робиться дуже ніжною та гладенькою, відчуття нібито зверху вона покривається захисним шаром, і навіть якщо одразу змити , то відчуття шовковистості нікуди не зникає і шкіра так само залишається ніжною та пружною. Другий момент який приємно вразив - йогурт чудово заспокоює подразнену шкіру , прибирає запалення та почервоніння. Це актуально після гоління,або довгого перебування під сонцем. Парфумована формула залишає дуже приємний та ненав'язливий аромат, який впродовж декількох годин лишається на шкірі. Аромат не інтенсивний , не заважає , відчувається тільки якщо піднести ніс до шкіри . Невеличкий момент - так як йогурт створює на шкірі захисний шар , то користуватися ним в сильну спеку для мене важко , так як шкіра нібито не дихає. Але це особисто моє сприйняття. Думаю що осінь - зима буде найкращий час для засобу .

В цілому доглядаючий йогурт від In.Tumno - дуже достойний продукт який варто спробувати.

Своєю покупкою я задоволена.