Olha🍒

Дійсно Perfect White | Огляд гель-лаку від PNB

я роблю собі гельлак з 2016 року і думаю що всі розуміють, як це не просто, особливо коли попадаються "незручні" лаки: сильно рідкі, полосять, не рівні... а на моєму досвіду таких було чимало.

в один момент старі лаки мені так набридли і я придбала собі новий.

- ну або це лакі винні або в мене недостаньо навичків... - подумала я і вирішила це перевірити.

рік назад я вперше нарощую собі нігті на полігель - звичайно не все ідеально, край у кутикули не дуже рівний, хоча я виправляла всі недоліки фрезой як могла. доходить черга до кольорового шару - білого - найвибагливішого лаку. вже на першому шарі я була здивована, бо виглядає все не так погано, як могло, а от після другого я просто закохалась: він перекрив все, що можна, ліг рівномірно і виглядає дуже гарно! радощів не було меж)

і от зараз я знову беру його в руки, бо після відпустки до засмаги білий манікюр утворюють ідеальну пару. і все повторюється: навіть нанесення не робочою рукою не заважає лаку від PNB лягти гарно! + до цього додається раптова поїздка на дачу, де само собою є брудна робота і навіть це нігті пережили ідеально, ніякого бруду) так, тут може бути ще заслуга топа, але точно я не скажу. ще хочу похизуватись таким милим і літнім дизайном, від якого я так тішусь 💔

щодо стійкості, то в мене останні роки 4-5 все носиться ідеально і без сколів, максимум може триснути ніготь від довжини, але зараз я перейшла на більш короткі, тому і цей в мене носиться до останнього.

якось так, буду рада, якщо познайомила вас з новою корисною покупкою або ж вам було просто цікаво почитати і дізнатись про моє чергове захоплення :)

обіймаю