Найпопулярніший відтінок помади від Charlotte Tilbury + порівняння з L’oreal
Charlotte Tilbury Pillow Talk Lip Kit 👄
Мені дуже хотілося спробувати найпопулярніший відтінок помади Matte Revolution Lipstick від Charlotte Tilbury, щоб зрозуміти навколо чого стільки галасу 🥳.
Що б не підбирати потрібний олівець до помади, та у мене на той момент відповідного і не було, це була найсвітліша моя помада на момент покупки, я взяла її в наборі мініатюр олівець 0.8g + помада 1,5g .Саме цього розміру мені було достатньо, щоб взагалі зрозуміти чи сподобається мені помада і чи підійде відтінок.
Розмір помади та олівця можна побачити на фото нижче, використані вони були небагато, так що це майже їх розмір який був спочатку.
Помада матова, не жирна, досить стійка для матових помад не рідкої форми. У повному розмірі помада йде 3,5 g. Має дуже ніжний приємний солодкуватий аромат. За своєю якістю вона нагадала мені матові помади M.A.C. Matte Lipstick https://club.makeup.com.ua/post/51466/
У мене на губах помада тримається весь робочий день, може витримати легкий перекус. При необхідності її можна легко підправити і підфарбувати. Помада не залишає білої смуги на внутрішній частині губи, на слизовій.
Відтінок ніжний коричнево-рожевий,з нейтральним підтоном, без рудини. Помада в стику виглядає темніше. Відтінок хамелеон, залежно від освітлення та й вашого кольоротипу теж, може виглядати по-різному, на кому то світліше, на кому то темніше, так само від освітлення може бути більш коричневим або рожевим.
По відтінку і те як він змінюється, вона мені схожа з Velvet Teddy від MAC, теж дуже знаменита всім помада, але все ж таки Pillow Talk світліший, прекрасний нюд. Мені не йдуть надто світлі нюдові помади, вони вибілюють мені губи і губляться на моїй зовнішності, ця ще мені підходить, але світліше мені вже не можна 😂
На фото та відео нижче ⬇️ помада з олівцем з набору, постаралася показати при різному освітленні 🌞