Інна ✨

NYX Professional Makeup Fat Oil Lip Drip у відтінку Thats Chic

Давно хотіла спробувати цей бліск-олію для губ від NYX. В мене пару років назад була олія у схожому відтінку від білоруського виробника - вона супер красиво лягала і самостійно на губи, і на олівчик, може і мала не дуже гарні уходові властивості, але як декоративний продукт була просто супер! І от я все шукала щось подібне, але за 2 роки нічого мені особливо не сподобалось, а цей блиск-олія по моїм очікуванням мала бути гарна знахідка.

Обрала для себе у відтінку Thats Chic - красивий ягідно-виноградний, найбільше сходий на відтінок той олійки, на яку я шукала заміну. Я розраховувала в більшості наносити його самостійно, коли не фарбуюсь, або коли хочу не дуже чітки вологи губи, без олівчика - типу щоб були як свої, але краще.

Стильне мінімалістичне пластикове пакування - я люблю зелений колір, тому візуал прям про мене! Бліск має дуже приємний і начисений ягідно-віноградний, солодкий аромат. Виликий зручний аплікатор, якій за 1 раз видає гарну кількість продукту і ним дуже зручно наносити блиск. Текстура блиску густа, глянцева, не липка і нікуди не тече - дуже приємна і класна!

Я нанесла блиск на руку, щоб зробити свотч для фото - і від просто розшарувався на пігмент і масло. Навіть на ручі дуже добре помітно, як підкреслені усі зморшки і рельефи шкіри (на майже гладенькій руці!!!) і продукт туди запав. Я нічого не зрозуміла, аплікатором спробувала перемішати продукт і нанесла ще раз - результат був такій самий.

Колір гарний, саме такій, як я шукала на заміну олії від белоруського виробника, але самостійно цей блиск-олію носити просто неможливо! Він западає в усі, навіть дуже маленьки, зморшки та підкреслює нерівності, про які я навіть не здогадувалась! Таке враження, що я поїла ягід, вони мені все неравномірно профарбували, а зверху я нанесла прозорий блиск. От як ви бачіте на фото - саме так це і виглядає у житті. Я розраховувала точно не на такій результат.

Але я маю як мінімум 3 продукти, які з олівцем дають схожить ефект на губах і мені точно був не потрібен ще один блиск за 350 гривень. За цю ціну від мав бути універсальний, а я ще змушена шукати особий підхід, щоб на губах він виглядав носибельно. Не знаю, чі то мені з відтінком не пощастило, чі конкретно мій блиск так себе поводить, але я дуже засмутилась і тепер взагалі не хочу більше нічого пробувати від NYX. Я придивлялась на інші відтінки, але тепер точно не буду купляти.

Дівчата, в когось ще так жахливо поводить себе цей Thats Chic? Бо це просто розчарування, я декілька місяців хотіла саме його придбати, а він так жахливо виглядає, що я тепер не маю бажання взагалі ним користуватись.