Засіб для інтимної гігієни Lactacyd "Свіжість"
З ментолом 🧊
Всім привіт ❤️
З класичним Лактацидом в білій пляшці я знайома вже дуже давно. Це був мій перший засіб саме для інтимної гігієни в студентські роки, тому що до цього я користувалась звичайним дитячим милом. Зараз косметичний ринок пропонує нам величезний вибір крутих засобів для догляду за інтимною зоною, тому про Lactacyd я згадую час від часу, можу довго не купувати а потім вибір падає все ж на нього,перевіреного роками.
За час свого існування, Lactacyd розширились і тепер окрім класичного варіанту ,можна придбати і для особливих потреб. Цього літа я відкрила для себе Lactacyd "Свіжість" , той самий лактацид , тільки з охолоджуючим ефектом, можна сказати що мені захотілося поекспериментувати)
💙 Упаковка
Засіб знаходиться в пластиковій пляшці класичної форми з дозатором, відрізняється лише кольором. Тут дизайн виконаний в ніжних зелених тонах ,що так і натяк ає на "свіжість ". Попередньо флакон був вкладений в картонну коробку , що з такими засобами буває дуже рідко. На коробці надрукована вся необхідна інформація,інструкція, виглядає все дуже солідно та по аптечному .
Засіб представлений в об'ємі 200 та 400 мл.
Країна виробник: Бельгія
💙 Органолептика
Засіб має вигляд прозорого рідкого гелю без барвників. Аромат в нього ніжний квітково-ментоловий , достатньо приємний і на шкірі рук відчувається ще деякий час після змивання. Я люблю віддушки в косметиці, тому для мене це не є мінусом. Засіб має чудове піноутворення та добре змивається водою. Завдяки вмісту ментолу , під час користування при потраплянні на шкіру з'являється виражений ефект холодку . Тримається зовсім не довго, і для мене такі відчуття не були занадто сильними або пекучими, навпаки чудово освіжає, підсилює та подовжує відчуття чистоти. З часом я взагалі звикаю і навіть перестаю звертати увагу на дію ментолу. Проте треба з обережністю використовувати власницям чутливої шкіри, бо судячи по відгукам для деяких жінок такі спецефекти ту мач.
💙 Використання
Під час використання мені вистачає всього один натиск на помпу щоб провести етап очищення. Завдяки звучному дозатору з довгою трубкою та широким носиком флакон не обов'язково брати з полички до рук, це виключає його висковзання та більшу гігієнічність.
Змивається гель теплою водою легко та швидко . Одразу з'являється комфортне відчуття свіжості ,чистоти, посилене ментолом, також доволі відчутний дезодорувальний ефект який надовго створює захист від неприємних запахів.
Засіб Lactacyd містить молочну кислоту яка допомагає підтримувати правильний PH інтимної зони , запобігає розмноженню патогенної флори та розвитку бактерій.
Лактацид підходить для щоденного використання , і це один з засобів який радять гінекологи.
На постійній основі ним користуватися я не буду , але в спекотні дні , коли підвищені вимоги до відчуття свіжості , цей засіб мені дуже подобається.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)