𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Tink Superfood For Body Shower Gel

Tink Superfood For Body Shower Gel

Із цієї лінійки у мене є скраб, який дуже сподобався за ароматом (і не тільки), тому вирішила спробувати і гель для душу.

Об'єм: 500 мл

Tink Superfood For Body Shower Gel

Гель на основі м'якої формули, у складі містить екстракт авокадо і мигдальну олію.

Пластиковий витягнутий флакон має гарне оформлення, кришечка зручна. Скрізь невеликий отвір дозується невеликими порціями.

Всередині флакону колір його світло-зелений, але при видавлюванні гель майже безколірний, він прозорий з легким відтінком.

Консистенція в міру густа.

Аромат ідентичний скрабу цієї лінійки: приємний, ніжний і ненав'язливий. Я відчуваю нотки авокадо і свіжу трав'янистість, яка характерна для цього плоду. Композиція зовсім трохи підсоложена. В процесі віддушка яскрава, та на шкірі аромат практично не затримується.

Гель я використовую в парі з мочалкою і за її допомогою він дає об'ємну піну. Піниться чудово, створюючи невагому і м'яку хмаринку. Витрачається досить економно.

Засіб ретельно очищує шкіру від забруднень, робить це делікатно. Змивається легко, без зусиль, не залишає після себе плівки.

Стан шкіри тіла після нього гарний, я зовсім не відчуваю дискомфорту, пересушення і стягнення відсутнє.

Для мене важливо, щоб гель мав м'яку дію без агресивного впливу і Tink в цьому плані повністю мене задовільняє. Під час купання він огортає приємним ароматом, дарує позитивні емоції і дбайливий догляд.

Це прекрасний бюджетний варіант для всієї родини. Гелем також користується моя дитина, сину він теж подобається.