Ya Yana

Бюджетний гель для душу, який я точно куплю ще раз

Бюджетний гель для душу, який я точно куплю ще раз

Якщо ви пропустили перше знайомство, то воно сталося тут https://club.makeup.com.ua/post/16067/ і це був бальзам для губ. Це той випадок, коли пости про бренд (український бренд, що дуже приємно) у спільноті не лишили мене байдужою і я дякую усім дівчаткам за цікаві дописи.

Бюджетний гель для душу, який я точно куплю ще раз
Бюджетний гель для душу, який я точно куплю ще раз

Консистенція. Гель дуууже рідкий, я звикла до густіших. Але пінку він формує достатньо, щоб добре очистити шкіру. Через консистенцію, використання продукту виходить дуже економним.

Аромат. В мене проблеми з ідентифікацією запаху мигдалю, він для мене завжди майже нейтральний. Якщо загально, то гель пахне авокадо (такі зелені нотки) та свіжістю. Досить приємно, не нав'язливо, без усіляких шлейфів.

Ефект. Вже вдруге продукт цього бренду перевершує мої очікування. З недовірою ставлюся до нових гелів для душу, бо більшість з них сушать шкіру, або лишають липкий шар на тілі, або оце відчуття жирної шкіри, наче ти погано його змив, хоча стояв під душем вічність, малюючи в голові своє ідеальне життя.😂 Моя шкіра просто була чистою після цього гелю. Не потребувала кремів та бальзамів, не лущилась, а просто була чистою. Чого ще бажати?

Корисності у складі.

🥑Екстракт авокадо забезпечує зволоження шкіри та робить її гладенькою.

💛Олія солодкого мигдалю заспокоює шкіру, підтримує гідроліпідний баланс та підтримує еластичність епідермісу.

Ні в мене, ні в мого хлопця продукт не спровокував запалень, лущень чи інших неприємностей. Маємо різну за чутливістю шкіру, але в обох випадках все пройшло чудово.

Паковання. Для мене це не грає важливу роль, бо я з тих, хто в один момент вирішив мінімізувати "візуальний шум" у ванній і накупив однотонних баночок із дозаторами під усілякі доглядові засоби. З тим, як поповнюються мої банки, шуму менше не стало, але такі засоби як гель для душу, мило чи шампунь, використовувати стало набагато простіше, завдяки дозаторам. "Рідне" паковання гелю має досить хлипку кришечку, вона виглядає не надто надійно, проте, не відкривається самостійно і гель не проливається, але деякий люфт у неї все ж є.

Вже хочу замовити з манго, коли закінчиться цей. Але трапиться це напевно не скоро, гель дійсно дуже економний.