Скарби серед моєї парфумерії!)
Аромати, які створюють магію і додають впевненості.😍
Вони безцінні, тому що кожен аромат має свою ізюминку та неповторність. Оскільки парфуми кардинально відрізняються один від одного, зараз поділюся враженнями про кожного з них.
Аромат для вибагливих 🌹
Аромат: відомий своєю насиченістю та східним характером. Це аромат, який поєднує в собі солодкі, пряні та деревні ноти, створюючи тепле і загадкове відчуття.
Стиль: парфум підходить для вечірніх виходів і особливих подій ( або по настрою
😏 ). Він вважається унісексом, хоча багато хто сприймає його як більш жіночний через його солодкість і квіткові ноти. Красивезний дизайн флакону.
Стійкість: цей аромат має високу стійкість і залишає сильний шлейф, що робить його ідеальним вибором для тих, хто хоче залишити незабутнє враження. ( одного пшику вистачає цілком, тому вистачить надовго)
Ви мали нагоду його спробувати?
Яскравий, квітковий, витончений. 🌸
Користуючись My Way, я завжди відчуваю себе впевнено і елегантно. Цей аромат супроводжував мене у багатьох важливих подіях, і тепер у мене з ним асоціюються приємні спогади. Його універсальність дозволяє носити його як у повсякденному житті, так і на особливі випадки. Я часто отримую компліменти і запитання про те, який це парфум, що завжди приємно. Для мене My Way став не просто ароматом, а частиною моєї ідентичності, який підкреслює мою індивідуальність і стиль.
Стійкість: присутній стійкий та затишний шлейф, який залишає на шкірі приємний-теплий аромат протягом усього дня завдяки ноткам ванілі та мускусу.
Улюблений з улюбленців)) Щира рекомендація!
Солодкий, зухвалий, спокусливий. ❤️🔥
Оригінальний дизайн з кришкою у вигляді ніжо к, що символізує провокативність аромату.
Користуючись Scandal, я відчуваю, що цей аромат надає мені певну силу і зухвалість, які я іноді шукаю. Хоча для мене він був дещо складним через свою насиченість і солодкість, з часом я навчилася використовувати його у правильних ситуаціях. Він привертає увагу і змушує відчувати себе особливою, проте я завжди наносила його в помірній кількості, щоб не переборщити.
Інколи достатньо нанести на зап'ястя, щоб не затьмарити свою особистість.
Зрештою, він став частиною моєї колекції, але я використовую його обережно)))
Коментарі (0)