Надай своїй шкірі пружності зі скрабом від Mermade
Hot hot baby, чому він такий особливий?
Напевно кожна дівчина хоч раз у житті чула про лімфодренажний масаж, але далеко не кожна чула про лімфодренажний скраб. Пропоную саме про нього сьогодні поговорити.
Дивись естетік відео у лукс про hot скраб🩷
https://club.makeup.com.ua/looks/46845/
Які ж переваги має лімфодренажний скраб і чим від відрізняється від звичайних і усім відомих скрабів?
Лімфодренажний скраб має спеціальну формулу, яка під час застосування стимулює лімфовідтік. Завдяки цьому можна зменшити набряки, поліпшити мікроциркуляцію та підтягнути шкіру.
Нещодавно Mermade представила новинку, а саме – лімфодренажний скраб для тіла із зігріваючим ефектом і я одразу зрозуміла, це саме те, що мені потрібно, адже я ніколи не користувалась подібними засобами, а спробувати дуже хотілось.
Найперше, що привернуло мою увагу – це неймовірно яскравий рожевий колір та дизайн баночки. Знаєте це відчуття, коли ще не відкривав продукт, але вже закохався у зовнішній вигляд, ось це саме той випадок!
Баночка невелика, але засобу у ній достатньо, 250 грам, при тому, що розхід дуже економний якщо наносити лише на проблемні зони.
Аромат відчувається як тільки відкручуєш кришечку і він ну дуже приємний, солодкий, схожий на мигдальну глазур та пелюстки квітів. Я в захваті від такого аромату, якщо б були такі парфуми, то я б купила не задумуючись.
Текстура скрабу дуже приємна, не рідка, але і не густа, я б сказала ідеальна, цукрові кристалики не дряпають шкіру, але добре відлущують мертві частинки та масажують шкіру.
Я надаю перевагу саме цукровим скрабам, тому, що вони делікатніше діють на шкіру та навіть якщо є мікро тріщинки, не будуть пекти, на відміну від сольових скрабів.
Особлива формула лімфодренажного скрабу з зігріваючим ефектом має подвійний ефект: вона не тільки відлущує відмерлі клітини, а й активно працює над зменшенням набряків, покращенням еластичності шкіри та боротьбою з целюлітом. Поживні інгредієнти допомагають доглядати за шкірою, відновлюючи її м'якість та пружність.
Я раджу використовувати цей скраб увечері, коли не дуже жарко. Засіб необхідно нанести на вологу шкіру та масажувати 3-5 хвилин, після цього залишити його на шкірі на 5 хвилини і змити теплою водою.
Я використовувала його точно за інструкцією, тож які відчуття від використання у мене були?
Під час нанесення скрабу та протягом пʼяти хвилин поки я його тримала відчувалось мінімальне тепло і загалом були дуже приємні відчуття. Після того як минуло 5 хвилин, я його змила водою і тепло почало наростати та ставало з кожною хвилиною інтенсивніше, для мене це було незвичним, але дуже сподобалось, так як я раніше ніколи не користувалась подібними засобами.
Загалом після застосування скрабу, шкіра на дотик стала більш пружною та гладенькою, а тепло відчувалось ще близько 15-20 хвилин потрохи згасаючи.
Думаю якщо користуватись на постійній основі то можна буде побачити непоганий антицелюлітний результат, але не варто забувати про спорт та харчування, тому, що скраб це плюс до усього вищевказаного, а не самостійне вирішення проблеми з целюлітом (не варто забувати, що целюліт є у кожної і це природньо😉).
Я раджу спробувати цей засіб дівчатам, які хочу покращити вигляд шкіри, зробити її більш пружною та рівномірною, як по текстурі так і по кольору.
Взагалі я можу радити цей скраб абсолютно усім, щоб відчути неймовірний аромат та приємне тепло яке огортає хвилею тіло.
Лімфодренажний скраб – це не просто засіб для очищення шкіри, це справжня процедура догляду за собою. Він допомагає не тільки покращити зовнішній вигляд шкіри, але й загальне самопочуття. Тож додавай його до своєї рутини краси і насолоджуйся результатом!
Коментарі (0)