Mila__Mi

Які переваги цього шампуню?

Які переваги цього шампуню?

Одного разу стрічку спільноти заполонив цей шампунь і я звичайно додала його в обрані, аби в майбутньому спробувати. Спочатку я спробувала пробник шампуню і він мені дуже зайшов, тому я одразу взяла велику пляшку шампуню, бо такі засоби дуже швидко витрачаються (особливо коли ними користуються кілька членів родини).

Велика пластикова пляшка 950 мл зі зручним дозатором. У бренда є також менший формат даного шампуню і це 280 мл, також з дозатором.

На пляшці є детальна інформація на англійській мові та наліпка з інформацією на українській мові: короткий опис дії основних компонентів, спосіб використання та інше.

СКЛАД 🧪
Містить у складі м'які очищуючи компоненти, деякі з них на основі кокосової олії (динатрію лауретсульфосукцинат, кокамідопропил бетаїн), а також компоненти, які впливають на ріст волосся та допомагають у боротьбі з випадінням волосся (розмарин - тонізує, освіжає, стимулює кровообіг, знімає подразнення та зміцнює волосся; кропива дводомна - регенерує, тонізує, знімає запалення та зміцнює волосся, стимулюючи його ріст; полин - знімає запалення, стимулює ріст волосся та зменшує активність сальних залоз; ментол - освіжає, надає охолоджуючу дію, зменшує активність сальних залоз та ефективний у боротьбі з лупою).

Загалом склад шампуню направлений на зміцнення волосяних кутикул та регуляцію надто активного себувиділення. Тобто, даний шампунь - це ідеальний варіант для жирного типу волосся та схильного до жирності.

Дозатор зручний у використанні, він не плюється і при натиску видає необхідну кількість засобу. Мені вистачає 3-5 натисків, для миття голови.

Аромат яскравий, свіжий трав'яний з лимонною ноткою. На волоссі відчувається аж до наступного миття голови.

Колір прозорий.

Консистенція доволі густенька, хоч і трошки розтікається по руці.

Піноутворення дуже добре, я промиваю шкіру голови двічі і при повторному митті, піні стає ще більше.

По-перше, хочу виділити те, що шампунь чудово очищує шкіру голови від зайвого себуму і інших забруднень. Тут очищення таке "до скрипу", тому інколи я чергувала його зі зволожуючим шампунем.

Завдяки якісному очищенню і себорегуляції, помітила, що шампунь трошки довше тримає волосся в чистому вигляді, особливо влітку і в порівнянні з моїми іншими шампунями - це було дуже помітно.

*а і так, користувалася я ним на потязі півтора місяця.

Тут вже прекрасний варіант для жирного та для схильного до жирності типу волосся.

По-друге, помітила, що саме при митті голови, волосся дійсно менше випадає. І оскільки шампунь це не додатковий засіб для зміцнення волосся і він знаходиться на шкірі голови не більше 5-7 хвилин, то і за цей час він вже дає гарну дію.

І третє, улюблена перевага цього шампуню, що найбільше прийде до вподоби саме влітку - це освіжаючий ефект. Завдяки ментолу у складі, шампунь чудово освіжає шкіру голови і тим самим освіжає розум.

*він не холодить, а саме приємно освіжає.

Щодо соло ефекту без використання масок та бальзамів, то тут раджу все ж таки додатково використовувати засоби для зволоження та живлення волоссячка, ч комбінувала шампунь з різними масками та бальзамами.

*на фото волосся після миття голови з шампунем в комбінації з маскою від бренду, про яку я писала раніше ⬇️

https://club.makeup.com.ua/post/41280/

У шампуня насправді чимало переваг і влітку він мені дуже допомагав і у якості прекрасного якісного очищення і подовження тривалості чистота волосся, так і додатково освіжаючого ефекту. Мені шампунь сподобався і він чудово вписався в мою літню б'юті рутину і повторюся, дуже раджу його спробувати, особливо жирному типу волосся 😉