Milans

Кремчик для ніг Ahava

Кремчик для ніг Ahava
Кремчик для ніг Ahava

Ніколи не приділяла належної уваги крему для ніг ... У хід йшли зазвичай будь-які інші засоби, такі як лосьйон для тіла, крем для рук або батер.

У мене багато всього було з Ahava, але крем для ніг я не пробувала. Влітку я віддаю перевагу відкритому взуттю, і догляд за ногами посилюється. Вирішила побалувати їх окремим засобом саме для стоп. Вибір упав на Гель для ніг насичень

Ahava Leave-on Deadsea Mud Foot Cream Dry/Sensitive Skin Relief

Крем, точніше «гель», випускається у старому та новому дизайні, на сайті мейкап фото є і нового і старого. Перший мені приїхав у старому дизайні, і купуючи повторно я дуже сподівалася що приїде саме такий (не впевнена, що змінилася тільки упаковка в новому дизайні…) приїхав все-таки в старому дизайні 💃🏻

Хоч називається він гель, але за фактом це крем, до того ж густий та жирний. Вбирається швидко, аромат легкий, відчуття класні 🥰 використовую після душу вранці і ввечері, щодо ціни, я впевнена що є гідні креми в більш дешевій категорії, не скажу що - це «диво», коштує кожної копійки і тд. Ні, це просто хороший крем для ніг, у мене немає часу шукати аналоги і тд, тому раз вже він мені сподобався - звичайно я його купуватиму далі ❤️

Можливо якщо є якісь додаткові проблеми з тріщінками на пʼяточках і тд - він дійсно буде кращим за інші (читала в відгуках). Проте в мене лише сухість, і він мені потрібен лише для підтримки педикюру, точніше «від педикюру до педикюру» і саме з цією задачею Ahava заправляється.

Кремчик для ніг Ahava