YuliHrytskoff

Al Rehab Сhoco Musk

Al Rehab Сhoco Musk

Ванільні аромати - моє особливе кохання та давня пристрасть! Сьогоднішній свій допис я хочу присвятити досить спірному парфуму з моєї колекції гурманських ароматів - олійним арабським духам Al Rehab Сhoco Musk.

Дуже просте і зовсім не привертаюче увагу. Флакон з духами спочатку був упакований у картонну коробочку, на якій можна прочитати деяку інформацію про продукт від виробника. Коробочка дуже низької якості, варто було лише кілька разів її відкрити/закрити, як вона почала просто розвалюватися... Для мене це мінус, тому що я люблю зберігати свої флакони з ароматами у фірмових коробках.

Сам флакон виготовлений у формі багатокутника зі скла також досить низької якості.

В якості дозатора флакон оснащений кулькою, що обертається. Прокручується вона досить туго, потрібно багато разів проводити по одному місцю, щоб нанести парфуми.


Флакон ретельно закривається кришечкою, що загвинчується, на яку об'ємними літерами нанесена назва бренду.

Загалом, флакон дуже маленький і компактний, з легкістю поміститься в будь-яку, навіть найменшу, жіночу сумочку.

Згідно з описом виробника, композицію аромату складають такі ноти:
Початкова нота: Білий мускус, Шоколад
Нота серця: Ваніль, Кориця, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Мірра, Сандал, Спеції

Щоразу, вибираючи новий парфум, я вивчаю ноти, з яких він складається – це допомагає мені дуже багато дізнатися про аромат і, в більшості випадків, я вгадую – сподобається мені аромат чи ні.

У випадку з Al Rehab Choco Musk я, на жаль, трошки помилилася... Прочитавши піраміду парфумів, я очікувала почути у розкритті аромату глибоку, суху та спецієву ваніль, яка наприкінці, теоретично, мала б шлейфити смольними дерев"яшками... у кінцевих нотах присутні мірра і сандал... А це саме ті ноти, які згладжують гурманське звучання ванілі, надаючи їй ту саму глибину та загадковість!

Проте, особливого розкриття нот як такого взагалі немає! При першому намазі на шкіру єдине, що відчувається – це ваніль! Чиста, гурманська, дуже солодка, але до банальності проста... Чимось навіть нагадує запах ванільного цукру... Ні, це приємний аромат, смачний, зігріваючий і огортаючий, але глибини та таємничості в ньому немає! Прочитавши піраміду, представлену виробником, можна подумати, що аромат у Choco Musk має бути дуже цікавим та багатогранним, але, як на мене, там і близько немає заявлених нот! Гаразд би ваніль так і залишалася такою солодко-затишною, але через кілька хвилин починає проявлятися якась приторна гірчинка, і так аромат вже звучить протягом усього часу свого існування на шкірі. Мабуть, так у розумінні виробника, і звучить шоколад та амбра... Решта нот не відчувається взагалі!

Читаючи відгуки на різних сайтах перед покупкою свого флакончика Al Rehab Choco Musk, я часто зустрічала коментарі типу "дуже сексуальний", "збирає багато компліментів", "чоловіки божеволіють від цих парфумів" і т.п. Ну не знаю... У моєму оточенні (серед друзів, робота) більшість знайомих чоловіків - впевнені та дорослі чоловіки, що багато досягли в житті та соціальному статусі. Так ось, більшість із них сказали на рахунок цього аромату: "Ну... смачненько..." І все! Ні від одного я не почула "сексуально", "жіночно", "таємничо"... Al Rehab Choco Musk - це не той аромат, який кружлятиме голову чоловікам, змушуючи їх обертатися слідом! Ні, це парфум для себе коханої, коли холодного осіннього/зимового вечора після теплої ванни хочеться нанести такі парфуми собі на зап'ястя, закутатися в пухнастий плед, зробити смачне какао і включити романтичну комедію... Це аромат для часу, який хочеться присвятити тільки собі ... відпочити, набратися сил та позитивних емоцій...

Шлейф. Про шлейф у даному ароматі говорити не доводиться взагалі! Його просто немає... Це дуже близько сидячий на шкіріи аромат, який чути, якщо тільки уткнутися носом у місця намазів.

Стійкість. Так як концентрація даного аромату "духи", до того ж олійні, арабські, я очікувала дуже високу стійкість парфуму! Але, на жаль, звучить він не більше трьох годин. На одязі відчувається довше.

Сезонність аромату – лише пізня осінь-зима. І то мені більше подобається наносити його саме восени, коли починаються дощі, слякоть та жахлива сірість усюди. У цей час аромат дивним чином може трошки підняти настрій, подарувавши відчуття тепла та затишку.

Час доби. Думаю, в холодну пору року ці парфуми підійдуть для будь-якої доби, чи то ранок, день чи вечір. А ось влітку їх не варто носити навіть прохолодним вечором – однозначно душитиме не тільки вас, але й оточуючих!

Вікові рамки аромату – молоденькі, я б навіть сказала, юні – дівчата та жінки не більше тридцяти років. В образі жінок трохи старшого віку цей аромат може звучати не зовсім доречно. Хоча "вікові рамки аромату" - це завжди дуже розтяжне поняття і якщо вам подобається аромат, то чому б і ні? Незалежно від того, скільки вам років – головне, щоб вам він подобався і ви в ньому відчували себе особливою!

скажу, що масляні парфуми Al Rehab Choco Musk – досить спірний аромат! З одного боку - він смачний, затишний і зігріваючий, але з іншого - до банальності простий і одногранний... Ось немає в ньому тієї таємничості та глибини, яку я так люблю у ванільних ароматах взагалі та в арабській парфумерії зокрема! Втім, вони дуже дешеві, спробувати можна, а сподобаються ці парфуми особисто вам чи ні - це дуже індивідуально! Тому рекомендую, але не дуже наполегливо!