TAP Cosmetics | Кондиціонер для волосся
TAP Cosmetics Conditioner
Привіт!) Нещодавно залишала відгук на шампунь від бренду Tap, сьогодні прийшла черга його «брата» - кондиціонер для волосся з кератином і колагеном.
Мені дуже сподобалося оформлення цієї серії - флакон з темного пластику, наклейки з приємним дизайном, нічого лишнього. Стильно та лаконічно.
Дозатор помповий, дуже зручний. Працює добре, не заїдає, видає необхідну кількість кондиціонера.
Має виражений косметичний аромат, віддушка дуже приємна, квіткова з солодкими нотками. Деякий час аромат зберігається на волоссі, що для мене плюс.
Консистенція пластична та ніжна. Розподіляється по волоссю шикарно, добре ковзає, огортаючи волосся своєю текстурою.
Волосся після змивання кондиціонера зволожене, насичене, пружне, пригладжене більше, ніж при використанні інших кондиціонерів і дуже приємно пахне. Великий плюс кондиціонера в тому, що він не жирнить і не обтяжує волосся. Але при цьому воно виглядає одним полотном, волосинка до волосинки.
Моє довге волосся стало більш слухняним, воно відмінно розчісується і більше не плутається.
Результат мене повністю влаштував.
А якщо ще й використовувати рідкі кристали цього бренду, то результат стає ще кращим, буквально, як з реклами.
Цей кондиціонер безперечно став одним з моїх улюбленців, він якісно виконує всі поставлені перед ним задачі та дає дійсно класний результат.
Коментарі (0)