Anna_feerie

Чоловік відібрав в мене сонцезахист)

Чоловік відібрав в мене сонцезахист)
Чоловік відібрав в мене сонцезахист)

З брендом Sue я знайома завдяки класній пребіотичній сироватці, яка добре зволожує, заспокоюю та охолоджує шкіру: https://club.makeup.com.ua/post/41718/ . Тому новий санскрін мене дуже зацікавив, тим більше, що він позиціонується як універсальний продукт, що підходить для всієї сім'ї та навіть діткам з 6 років (а ще чутливій шкірі, що для мене найважливіше😍). Та й захист SPF30 доволі підходящий якраз для кінця літа-початку осені, адже в вересні вже нема потреби використовувати СПФ50. Тож я з радістю почала тестування, але потім сталося дещо неочікуване...

Чоловік відібрав в мене сонцезахист)
Чоловік відібрав в мене сонцезахист)
Чоловік відібрав в мене сонцезахист)

Крем містить сучасні хімічні сонцезахисні фільтри, серед яких Tinosorb М, Uvinil A Plus B, Uvinil MC80, а також фізичний фільтр - оксид цинку. Виробник зазначає, що фізичний фільтр забезпечує контроль себовиділення, тобто не провокує надлишкову жирність шкіри, а напроти, навіть дещо матує, має антибактеріальну та протизапальну дію. Також для додаткового зволоження в засіб додали каприлові тригліцериди - органічний емолент, що має прекрасну сумісніть з нашою шкірою, ідеально працює на сухій та зневодненій шкірі, сприяючи збереженню вологи; має протизапальні властивості та є провідником для доступу жиророзчинних компонентів в шкіру.

По текстурі це крем лимонного відтінку, майже без аромату. При нанесенні на шкіру спочатку біліє, а потім швидко стає прозорим. Фініш одразу після нанесення зволожений, та з часом він якось більше всідається та обличчя виглядає майже матовим (спойлер: саме через це чоловік поклав на нього око)).

Взагалі хлопців доволі важко змусити користуватись сонцезахистом, але мені пощастило, бо я вмовила протестувати СПФ для тіла і, о диво, чоловік зацінив, адже виявилось, що необов'язково терпіти печіння на шкірі під час перебування на сонці).

Після цього вдалого досвіду він почав вимагати ще й крем для обличчя з такими ефектами😁. Сказано - зроблено: з усіх моїх санскрінів Sue виявився найменш сяючим, а значить, максимально підходящим для жирної шкіри чоловіка. І ми почали тестування)).

Жодного дискомфорту, печіння або зайвого "глоу" помічено не було, як сказав мій піддослідний: мені він ніяк не заважає, це класно).

Але вчора трапилось дещо надзвичайне: приходить чоловік ввечері з гаражу і розповідає, що тепер буде мазатись тим чудодійним кремом завжди, бо він врятував, коли в руках вибухнув балон з монтажною піною і вся вона опинилась на обличчі та руках🙃. Там де був крем, легко змилось все, а ось ділянки без крему довелось відшкребати з усім старанням)

Мораль: ніколи не знаєш, як тебе врятує щільний шар сонцезахисту на шкірі)). Тепер мені не доводиться нагадувати коханому за SPF, що мене дуже радує і дивує одночасно). Бажаю всім вдалих косметичних знахідок, а ще не забувати турбуватись про себе та про близьких❤️