Vikulyk

Avenue Legend New York класика в ідеальному виконанні

Це красивий чоловічий аромат чистоти і впевненості, як на мене, то пахне він доволі статусно і вишукано. Я його асоціюю з успішним хлопцем в білій сорочці, який амбіційний і досягає успіхів у кар‘єрі.

Парфум класичний і базовий, він буде актуальним завжди, підійде для будь-якого випадку і сезону. Аромат нейтральний для оточуюючих, він не душить, проте знаю, що багатьом жінкам подобається такий аромат на чоловічій статі. Цей запах чистоти на чоловічому тілі відчувається доволі сексуально.

Він свіжий, злегка солодкий і терпкуватий. Якщо порівнювати з Creed Aventus, то вони мені дуже схожі, але в ароматі Avenue більше відчувається терпкість бергамоту, і в ньому менше солоду, тому звучить ще більше по-чоловічому. Хоча, коли обидва аромати всідаються, то відрізнити їх стає вже важче, це дійсно брати-близнюки.

Упакування гарне: склянний флакончик виглядає добротно, також він знаходиться в такій цікавій оригінальній коробочці.

Піраміда:

Початкова нота: Ананас, Бергамот, Чорна смородина, Яблуко

Нота серця: Береза, Пачулі, Троянда

Кінцева нота: Ваніль, Дубовий мох, Мускус, Сіра амбра

Стартує аромат нотками бергамоту і листям смородини на фоні фруктового ансамблю. Троянди я не відчуваю, хіба тільки її шипи. А солодкуваті амберні нотки в свою чергу трохи приглушують норов і самовпевненість парфуму, роблячи його більш покладистим, завдяки солоду.

Аромат дійсно ідеально скроєний, він тримається декілька годин на тілі, і день на одязі, хоч чоловік може його уже не відчувати, але я, коли притуляюсь до його шиї, ще відчуваю цей приємний парфум.

Ціна за такий аромат доволі приємна, тож кожен чоловік може себе потішити, або зрадіти такому подарунку.