Vikulyk

Паличка-виручалочка під час фарбування брів

Ремувер виявився дуже легким у використанні, при цьому дієвим.

Я думала, що зможу використати його після фарбування, бо помічала, що в декого воно сходить комочками, і це буде класний спосіб повернутись до початкового результату, тому раптом у вас склався такий ефект, то звичайно ремувер стане у пригоді, в мене доречі фарбування пройшло і зійшло чудово.

Тут я описую свій досвід:

https://club.makeup.com.ua/post/45855/

Але все ж ремувер став мені у нагоді, адже ним дуже легко можна коригувати форму, раптом щось пішло не так. Тим паче в процесі не завжди може бути помітно, наскільки симетрично профарбовані брови, тому для мене це дійсно дуже потрібна річ.

На руці вирішила продемонструвати, як добре можна забрати фарбу завдяки ремуверу. Доречі фарбу я тримала хвилин 15.

Дійсно доволі зручно і ефективно.

Враження від використання:

• Формула тут водяниста, він прозорий.
  • Аромат приємний, не різкий, пахне вишнею.
  • Немає якихось неприємних відчуттів у вигляді печіння чи почервоніння.
  • Зі своєю роботою справляється ідеально, виводить фарбу під ноль, якщо вам це потрібно, мені наприклад дуже навіть став в нагоді.

Ось такий у нього зручний дозатор, який видає невелику, але достатню кількість засобу.

Сам ремувер знаходиться в помаранчевій коробочці.

Висновок. Це дійсно чудова знахідка і думаю, не тільки для таких початківців, як я, бо трапитись може всяке навіть у майстра. Виявляється існує класний коректор, з яким можна зовсім не боятись фарбування брів.

12 серпня, 2024
Vikulyk
12 серпня, 2024