Кузя Ю-а

#mostexpensiveproductsmakeupclub топ найдорожчих засобів в моій косметичці

Напишу про три засоби, які по грошам напевно не найдорожчі, проте додали якогось досвіду.

Однозначно, найдорожчими будуть парфуми. Це majda bekkali tendre est la nuit obscur. Це дорого (менший флакон біля 7 тис). Це дорого за ароматом, це дорого за відчуттями. Найкращий аромат для мене і на повторі купу купезну років.

Аромат належить до шипрової квіткової групи.

Несподіваний дует безсмертника і деревини кабреува у початкових нотах прикрашений пікантними акцентами амбрети і морквяного насіння.

Перець із бензоїном у серці композиції додають звучанню глибини, а сичуаньський перець із артемізією — виразності.

База аромату представлена ​​нотами кастореуму, ладану, дубового моху, пачулів, шкіри, лабдануму.

Аромат апріорі унікальний, загадковий та статусний! Це не про одноматність, це про багатогранність та абсолютно іншу сторону парфумерного світу. Це суміш церковного, святого та брутального.

Йдемо далі...

Поставлю максимальний бал за самою бездарною покупкою - блиск fenty. В номері 01. Ні, він в жодному разі не є поганий. Але, він задорогий, як для блиску. Просто мені не зайшов. Ну як не зайшов... я за нього взагалі забула 😂 Ну і користувалась лиш 1 раз. Номер 1 в рейтингу "абсурдних" покупок.

Коли ціна - якість відповідають. Коли колір, текстури та ціна - в ідеальному синхроні. Ну дуже мені зайшла їх палітра і я маю майже всі олівчики)

Огляд на губах - https://club.makeup.com.ua/post/34263/