Hrystja_

#mostexpensiveproductsmakeupclub

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Ці засоби найдорожчі зі всієї косметичної шухляди. Але тут не все однозначно, бо "не все те золото, що блищить".

Я більше віддаю перевагу бюджетній косметиці...і, якщо б челендж був про бюджет...мені хотілося б показати все.

Одразу скажу: це обдумані і виважені покупки, на які я відкладала гроші в скарбничку🤭.

1. Dior pure poison.

В мене є багато парфумів, але зазвичай їхня межа не перевищує 700 грн. Бо мені вони часто набридають, я потім віддаю їх мамі і т.д. Тому й не люблю дорогих.

А ці- зовсім інша річ. Вони зі мною ще з часів студентства. Цей запах підійшов мені на 110%. Я їх впізнаю будь-де. Їх важко описати, треба понюхати. Минулого року я їх купила знову...і відтоді бережу. Вони справді для мене на вагу золота.

#mostexpensiveproductsmakeupclub

Мені дуже хотілося його спробувати. Купляла його за >1000 грн, вже не памʼятаю навіть. Так, він дуже економний, відтінок мені підійшов ідеально. І ніби все чудово з ним. Його люблю і також бережу.

Це офіційно найдорожча пудра, яка в мене коли-небудь була. Бо я чомусь була переконана, що з моєю жирною шкірою на пудрі економити не можна ( це просто я ще не знала, що є рисова Paese😆).

Вона дуже стильно виглядає, в неї класне дзеркальце і спонжик. Люблю брати її кудись "на вихід". Але, якщо бути відвертою, її вдруге я б не купила. Бо це саме той випадок, коли не завжди люкс ідеальний. Тим більше, що є бюджетна, значно краща.