Більше плюсів чи мінусів? Давайте порахуємо разом - Lamel Professional blush cheek colour
Захотілось мені додати в свою косметичку ще одні рум'яна і вибір було зроблено на рум'яна blush cheek colour. Чому саме вони?
Lamel Professional blush cheek colour що з себе представляють?
Для себе я обрала тон 405 Рожевий рум'янець
Упаковка:
Маленький пластиковий квадратик із прозорою кришкою та кольором корпусу в тон самих рум'ян.
Кришка виглядає дуже тендітною і не вселяє довіри, тому що навіть не замикається до кінця. Виходить, якщо рум'яна у вас впадуть, то, швидше за все, відлетить кришка і випадуть самі рум'яна.
І ще, чорні написи з лицьового боку дуже легко дряпаються та стираються.
Технічні характеристики:
- приємна шовковиста текстура
- сильно не пилять
- відсутність запаху у продукту
- не тестуються на тваринах
- термін придатності 24 місяці
- вага товару 3,8 гр.
Моя думка:
Скажу відразу, що окрім упаковки, продукт чудовий.
Але, давайте про все по порядку.
1. Румяна добре пігментовані, тому зі ступенем бажаного рум'янцю на обличчі можна пограти і варіювати від легкого, ледь помітного до яскравого.
2. За рахунок приємної та шовковистої текстури продукт добре розтушовується і не лягає плямами.
3. По стійкості вони середні, якщо ви часто торкаєтесь обличчя руками або спираєтеся на долоні під час роботи, то рум'яшки можуть стертися вже через кілька годин.
4. У лінійці дуже приємні відтінки. Серед яких є відтінок щось середнє між бронзером та скульптором.
5. Виробник каже, що рум'яна матові, але мені здалося протилежне. Здається, що рум'яна із сатиновим фінішом. У них немає блискіток або шиммера, але вони лягають наче шовк, з легким, практично непомітним відливом. Правда при гарній розтушовці на обличчі цього непомітно.
6 Класний відтінок, який увібрав у себе трохи цегляного відтінку, трохи рожевого і трохи можливо навіть тілесного відтінку.
7. Чудова ціна, ось зараз зі знижкою рум'яна можна купити за 50 гривень.
Коментарі (0)