krislemly

Maybelline | Рум'яна-хайлайтер

Maybelline | Рум'яна-хайлайтер

Мій улюблений акцент в макіяжі - це безперечно румʼяна, особливо сяючі. Тому я просто не могла пройти повз новинки від всіма улюбленого бренду.

Maybelline | Рум'яна-хайлайтер

Почнемо з пакування. Це звичний для нас формат флакончиків блисків MAYBELLINE Lifter Gloss. З красивими бронзовими написами. Все виконано якісно, написи не затераються в косметичці.

Аплікатор об'ємний, м'який та дуже зручний у використанні.

Обмежувач працює справно, флакончик завжди залишається чистим.

Для себе я обрала відтінок 03 - Sol Search.

Це персиковий відтінок, що переливається і йде то в більш теплий, то в прохолодний. Неймовірно красивий та багатогранний. Має безліч дрібних золотих частинок, які дуже красиво переливаються. Але це не блискітки, це сяйво, якесь, справді чарівне. На мою думку дуже підійде дівчаткам з теплим кольоротипом.

Рум'яна мають кремову консистенцію, середню за густотою та щільністю.

Я наношу рум'яна спонжем відразу на щоку, ставлю 3 невеликих крапельки (як на фотографіях вище) і розтушовую рум'яна пензликом від Real Techniques 200. Вони так само чудово розтушовуються і спонжиком, і просто пальчиками, але пензлико мені працювати зручніше.

Тушуються рум'яна чудово. Потрібно буквально пару рухів і вуаля - прекрасний, свіжий рум'янець вже на щічках.

Рум'яна не лягають плямами або смужками, не «зʼїдають» тональний. я носила з різними тональними основами і з усіма вони чудово спрацювалися.

Протягом дня рум'янець із щік не пливе, тримається до 8 годин відмінно, потім поступово тьмяніє, але зовсім не помітно, поступово.

Шиммер підсвічує шкіру делікатно, це не те сяйво яке видно з космосу. Це справді красивий, делікатний ефект. Колір чудово освіжає обличчя, робить його відпочившим.

Як ви вже зрозуміли, я в захваті від цієї новинки. Це той випадок коли бюджетний засіб відразу вривається в категорію «улюбленців». Рука тепер постійно до них тягнеться. Бо ну дуже вже гарно виходить.