Що ви бачите перед собою? Це-скарб
Люблю це! Буду вдячна за взаємну підписку!
Якби у мене запитали, на що Я готова витрачати багато коштів — я б відповіла на взуття та дорогу парфумерію.
Отож, це те, що я люблю і чим користуюсь.
Chloe nomade naturelle 100 ml - у мене на сторінці ви можете почитати детальний опис цього божественного парфуму.
Я його люблю так сильно як і Том Форд Тобакко Ваніль ( він най най дорожчий у моєму арсеналі, але думаю всі їх знають і точно памʼятають аромат)
Друга мініатюрка це теж лінійка Nomade , проте цей аромат Кардинально інший. Він більш свіжіший і підходить на прохолодну погоду. Взагалі дівчатка я вважаю, що кожна повинна себе тішити дорогою парфумерію. Оскільки розуміння того, що твоє тіло неймовірно пахне — додає гарного настрою та впевненості у собі. Любіть себе коханих.
Можливо хтось про наступні позиції скаже що вони не надто лакшері, проте я скажу, що результат на мільйон.
Крем від Kueshi з гранатом це- мастхев. Серум у складі просто чарівна паличка. Шкіра стає шовковистою, блискучою, і має нереальний вигляд.
Сироватка того ж виробника з таким ароматом це теж восьме чудо світу. Її можна використовувати, як базу під мейк.
Економно, дієво і результативно!
Коментарі (0)