Shelly | Засіб від натертостей шк іри ніг
Shelly Professional Care
Новенька пара кросівок несе за собою появу новенької пари мозолів. На жаль така ситуація у мене майже зі всім новим взуттям. Тому пластирі завжди були моїми кращими друзями. Але тепер з ними можу попрощатися, Shelly випустили новинку - Засіб від натертостей шкіри ніг.
Засіб представлено в білом футлярі, з якого викручується стик, що по текстурі нагадує м'який парафін. Флакон дуже компактний по розміру, за бажанням завжди можна взяти з собою, з легкістю поміщається в найменшу сумку і багато місця не займає.
У стику щільна висувна основа. Вона не силікониста, трохи масляна, добре спресована і при нанесенні не кришиться і не розвалюється.
Спосіб використання простий: наносити за потреби на суху шкіру проблемних ділянок, схильних до натирання.
На шкірі слідів не залишає, якщо переборщити – може з'явиться вологий блиск, який пройде за пару хвилин.
Нанесення на шкіру вистачає дуже надовго, на тривалу прогулянку точно вистачить, але я про всяк випадок ношу його із собою у сумці.
Тепер головне - працює чи ні? Працює. За рахунок зменшеного тертя мозолі не утворюються. Від слова зовсім.
Тому сміливо рекомендую Засіб від натертостей шкіри ніг Shelly, тим хто страждає від натирання взуття.
Коментарі (0)