krislemly

Shelly | Засіб від натертостей шкіри ніг

Shelly | Засіб від натертостей шкіри ніг

Новенька пара кросівок несе за собою появу новенької пари мозолів. На жаль така ситуація у мене майже зі всім новим взуттям. Тому пластирі завжди були моїми кращими друзями. Але тепер з ними можу попрощатися, Shelly випустили новинку - Засіб від натертостей шкіри ніг.

Засіб представлено в білом футлярі, з якого викручується стик, що по текстурі нагадує м'який парафін. Флакон дуже компактний по розміру, за бажанням завжди можна взяти з собою, з легкістю поміщається в найменшу сумку і багато місця не займає.

У стику щільна висувна основа. Вона не силікониста, трохи масляна, добре спресована і при нанесенні не кришиться і не розвалюється.

Спосіб використання простий: наносити за потреби на суху шкіру проблемних ділянок, схильних до натирання.

На шкірі слідів не залишає, якщо переборщити – може з'явиться вологий блиск, який пройде за пару хвилин.

Нанесення на шкіру вистачає дуже надовго, на тривалу прогулянку точно вистачить, але я про всяк випадок ношу його із собою у сумці.

Тепер головне - працює чи ні? Працює. За рахунок зменшеного тертя мозолі не утворюються. Від слова зовсім.

Тому сміливо рекомендую Засіб від натертостей шкіри ніг Shelly, тим хто страждає від натирання взуття.