Фіксуючий гель-стайлер для б рів
Який за такий короткий проміжок вже встиг набути великої популярності. Тож, в чому його особливість і чи вартий він уваги?
Я довгий час користувалася милом Catrice. Воно мені дуже подобається і ідеально підходить. Але воно не дуже стійке до сильної спеки і до води. Інколи мені потрібно, щоб брови трималися "бетонно".
Тому звернула увагу на цей гель.
Що особливого?
Тут зручний тюбик, його зручно просто кинути в косметичку, він займає мало місця і не потребує додаткових елементів (тут порівнюю з милом, до якого потрібно було тягнути ще щіточку).
Запах в нього не дуже, пахне клеєм. Але це якщо запхати в тюбик носа в понюхати😆, на бровах цей запах не відчувається.
Склад тут досить адекватний...я б навіть сказала, кращий, порівняно щ іншими гелями такого типу.
Дуже зручна щіточка, яка класно профарбовує кожну бровинку.
Гель ідеально фіксує брови на цілий день. Він взагалі не мокрий і не білий. Коли наносиш на брови, він не залишає сліду. А ще він майже не помітний. Бо є такі гелі, коли наносиш трішки, а він посклеює є всі брови докупи. Тут ідеальне розділення, і справді виглядає, ніби брови заламіновані.
Мені гель сподобався, навіть дуже. Це той випадок, коли він дійсно ефективний і робить те, що має робити.
Коментарі (0)