PILIRINA 💛💙

Мені без солі: найякісніший органічний дезодорант

Дезодоранти з солями алюмінію у складі, як правило, не мають попиту через чутки, що алюміній викликає рак молочної залози й інші серйозні проблеми зі здоров'ям. Розберемося!

Солі алюмінію - основний компонент антиперспірантів, які блокують потові залози і заважають тілу охолоджуватися у спеку, що може призвести до перегріву.

Через це блокуються пори - шкіра не може очищатися, на ній накопичуються бактеріі, міняється мікробіома, зʼявляються вугрі та фурункули.

Вони проникають всередину шкірного покриву, потрапляють до нирок, осідають на кістках та внутрішніх органах. В науці ведуться дискусії на тему раку і навіть хвороби Альцгеймера, які можуть провокувати солі алюмінію.

Парабени - це ще один шкідливий компонент зі складу антиперспірантів. Він діє подібно до гормону естрогену, який при надмірній кількості може спровокувати рак молочної залози, синдром полікістозних яєчників, міому.

Існує багато досліджень щодо впливу антиперспірантів на наш організм. Тому у органічного бренду Ptashkin Sad з'явилась безпечна альтернатива - дезодоранти з різними ароматами: без солей алюмінію, парабенів та інших токсичних компонентів, у яких 100% безпечний склад.

✔️Не містить солей алюмінію, парабенів та синтетичних ароматизаторів

✔️Кремова текстура з ефектом "dry touch"

✔️Легко поглинається шкірою та не залишає жирних слідів

✔️Містить композицію натуральних ефірних олій, які мають антисептичну дію

Очищена сода, пребіотичний комплекс, оксид цинку, оксид магнію, надкритичні екстракти розмарину, чорного кмину, алантоїн, вітамін Е, ефірні олії чайного дерева, літсеї та бергамота

• бікарбонат натрію (сода) є антибактеріальним засобом і нейтралізатором кислоти поту, забезпечуючи при цьому потужний захист від неприємного запаху та запобігає розмноженню бактерій, які спричиняють його;

• оксид магнію та рослинний кукурудзяний крохмаль ефективно вбирають зайву вологу, надовго зберігаючи шкіру чистою та сухою;

• потужний пребіотичний комплекс сприяє активному збільшенню "корисної" захисної мікрофлори шкіри, перешкоджаючи росту патогенної флори, яка викликає появу неприємного запаху;

оксид цинку надає антимікробну дію, тривалий час стримує розвиток патогенних бактерій і запобігає появі неприємного запаху;

натуральний рослинний емолент зволожує шкіру, після нанесення дезодоранту залишає на шкірі пудрове відчуття та ефект "dry touch";

надкритичні екстракти чорного кмину і розмаринузнімають запалення;

композиція ефірних олій чайного дерева, літсеї та бергамота має антимікробні властивості, допомагає знешкодити небажані бактерії та м'яко нівелює можливий неприємний запах;

триетил цитрат дезодоруючий компонент природного походження, за рахунок взаємодії з вологою утворює слабкокисле середовище і сповільнює ферментативну активність шкідливих бактерій;

олія кокосу й алантоїн пом'якшують та заспокоюють шкіру під пахвами, забезпечують комфортне нанесення та відчуття протягом усього дня.

Вражені складовими? Я теж!

Відчуваю цитрусовий бергамот з трав'янистими нотами чайного дерева та легкими пряними відтінками літсеї. Надає неймовірної відчуття свіжості на весь день. Дуже схожий направленням на аромат Elizabeth Arden Green Tea. Унісекс. Чоловік теж користується з задоволенням.

Однієї краплі вистачить на весь день. Припускаю, тюбику на 3-4 місяці. А тепер порахуйте економію у порівнянні зі звичним, шкідливим мас-маркетом! 🧐 Отож!

Тільки позитивні. Раніше розуміла шкідливість звичних нам всім дезодорантів. Раз у житті стикнулася з проблемою пахового гідраденіту. У ті моменти удалася собі, що ніколи не куплю собі щось по типу Rexona. Добре, що тоді обійшлося без хірургічного втручання, але це був місяць аду.

У спеку завжди важко підібрати дезодорант. Зʼявляється тіньове відчуття якоїсь вонючості -то від запаху поту, то від солодких віддушок, яким напхали доступний мас-маркет. З цим другом я літаю по місту з абсолютною впевненістю у чистоті свого шлейфу. А ще мені надзвичайно подобається кремова текстуру з ефектом dry touch, яка легко поглинається шкірою та не залишає жирних слідів на одязі.

З дезодорантом Ptashkin Sad зрозуміла чого варте здоровʼя. Передивилася купу інформації про шкідливість дезодорантів. І, скажу відверто - крутішого антиперспіранту у мене ніколи не було.

Пташечки, щиро раджу познайомитися з ним! Запевняю, спробувавши раз - ви вже не повернетесь до Рексони.

Обожнюю продукти Ptashkin Sad! Якість просто анріал!