alexa_brodskaya

Чи варто переплачувати за бренд?

Я готова співати всі пісні і вірші про кохання цій помаді😻

Раніше, я думала, що не варто переплачувати за помаду. Адже це просто помада, ти можеш її оновити в будь-який час та і на губах відчуваються приблизно однаково. Так я думала до того, як придбала цю крихітку. ☺️

Спочатку про дизайн… тут ідеально все. Яка ж вона красива. Продумана кожна деталь флакончику. Також хочу додати, що є можливість купувати окремо рефіл, але не бачу сенсу (окрім турботи про екологію), адже по ціні вони приблизно однакові. 🤔

Ідеальний нюдовий відтінок… ви не уявляєте скільки у мене питали, що у мене на губах. Це та помада, яка підійде під будь який лук. 🤩

Вона не стійка, на губах відчувається як бальзам. Але якої ж вона приємної текстури. Я не знаходила помади, які б відчувались би так само з подібних помад бюджетного сегменту. Вона і зволожує губи, і надає їм кольору, виблискує на сонечці. І для мене найголовніше те, що вона не скочується і не відчувається на губах.

Звісно, її потрібно оновлювати після їжі, але я й матові стійкі помади, які раніше були популярні, оновлювала після прийому їжі. 😊

Були пробники інших відтінків, але саме цей потрапив мені у саме серденько. Він не набрид мені за довгий час використання. А помад у мене дуже багато, але такі випадки для мене дуже рідкісні. 😀

Мій висновок:

+ текстура

+ дизайн

+ відтінок

+ не скочується

+ зволожує губи

+ неймовірний натуральний вигляд на губах

Не відношу до мінусів ціну, бо як на мене вартує кожної витраченої копійки. 😍