Не дуже вдалий продукт вд алого бренду
Захисний бальзам від Neutrogena 🇳🇴
І відгуки на нього не погані, і інші продукти цього бренду я пробувала (вони мені сподобались).
На упаковці написано «для сухої, потрісканої шкіри губ». Тобто я очікувала від бальзаму неймовірної дії. Не скажу, що у мене сухі губи. Я майже постійно з помадою або бальзамом, але все ж бувають випадки, коли обвітрюються губи. Так я і придбала цей бальзам, забігши в магазин.
Колись пробувала крем для рук від цього бренду. Так ось він це дійсно спасіння, коли руки вже обвітрилися. Але цей бальзам — ні.
В принципі він непогано відчувається на губах, але інколи буває скочується. В нього легкий солодкий аромат. Трохи тверда, тому потрібно нашарувати. Але коли губи обвітрені, то нашаровувати доведеться довго. Не дивлячись на те, що тверда, для мене трохи жирна.
Тобто, ця помада лише захищає губи ще до того, як вони потріскаються. Але якщо це вже сталося, то треба пошукати щось інше для себе.
Отже
+ ненавʼязливий аромат
+ непогана для щоденного догляду
- не врятує у випадках вже обвітрених і потрісканих губ
- тверда і потребує нашаровування
- інколи скочується
Тому я би рекомендувала розглянути іншу помаду для екстрених випадків. Як для щоденного догляду, то в принципі підійде.
Коментарі (0)