Anna_feerie

Турбота про гладкість шкіри

Турбота про гладкість шкіри
Турбота про гладкість шкіри

Для мене піклування про своє тіло це і довгі прогулянки, і помірні заняття спортом, і дійсно якісна та безпечна косметика. Крем від грецького бренду Bioselect привабив мене саме своїм складом, адже в ньому містяться не лише зволожуючі та живильні компоненти, а й інгредієнти, направлені на покращення мікроциркуляції та тонусу судин:

💚 олії: соєва, соняшникова, оливкова, жожоба та ши - наповнюють шкіру, допомагають утримувати вологу, розгладжують та живлять;

💚 гліцерин - утримує вологу в шкірі, відновлює захисний бар'єр, пом'якшує епідерміс та укріплює гідроліпідну мантію;

💚 лецитин - має потужні відновлювальні властивості, антиоксидант;

💚 кофеїн - стимулює кровообіг та тонізує судини, має виражений дренажний вплив, покращує лімфоток, допомагає в синтезі ферменту, що розщеплює жири;

💚 екстракт диктамелії - антиоксидант, зволожує, живить та підтягує шкіру.

Окрім цього, в складі додано багато різноманітних рослинних екстрактів😍.

Турбота про гладкість шкіри

По консистенції це доволі легкий крем бежевого відтінку з ароматом трав та натуральних олійок. При нанесенні на шкіру та розтиранні він спочатку стає білим, а потім прозорим. Поглинається доволі швидко, протягом 5 хвилин, не залишаючи жирного сліду.

Мені подобається використовувати цей крем ввечері після душу (якщо є можливість та сили зробити масаж сухою щіткою або скрабування - то це взагалі ідеально)).

Масажними рухами я розподіляю продукт по стегнах та сідницях, зазвичай рухаюсь по лініям лімфотоку (тобто знизу вверх). Розхід доволі помірний, адже крем гарно розподіляється та його текстура дозволяє добре розмащувати його по шкірі. Одразу після процедури шкіра стає дуже зволоженою та дуже м'якою🥰.

Через кілька тижнів використання я бачу, що моя шкіра виглядає більш тонізованою: вона зволожена, гладенька, а розтяжки менше помітні. Щодо проявів тої самої "апельсинової кірки", то ефект також є, комплексний підхід завжди працює і ефект від фізичних навантажень та правильного догляду мене радує).

Найбільше мені подобається, що результат досягається не завдяки пекучим або дуже охолоджуючим інгредієнтам, а саме комплексним впливом на судини та лімфоток. Тому, якщо ви шукали якісний крем для догляду за тілом - можу сміливо рекомендувати 🤗.