Sofiia_Ts

Luxury без люксу

Luxury без люксу

Конкретно люксових продуктів у своїй косметичці я не знайшла 😄

Для мене люксовість продукції визначається не тільки якістю та ціною самого засобу, а його пакування, деталі, дизайн, розробка та чи відповідає стандартам та вимогам. Щоб сам продукт казав за себе, скільки сил та роботи в нього вклали.

Багато продуктів не відносяться до категорії "Люкс", але вони заслуговують на це.

Включила я у цей список дуже різноманітні продукти, які я використовую вкрай рідко або за високу ціну служать мені вірою і правдою 😄 Можливо є дорожчі, але ціни точно не пам'ятаю, взяла що згадала)

1. Парфуми Zielinski & Rozen Black Pepper, Vetiver, Neroli, Amber - це моя дуже давня бажана хотілка, яку я собі подарувала ще того року. Вперше я їх почула в Одесі в ресторані у вигляді крему для рук, і я цей аромат не могла забути.

Так як повноцінний флакончик мені не був потрібен, бо аромат не на кожен день, взяла собі таку мініатюрку.

Використовую його вкрай рідко, лише в особливі події та відповідний настрій. Це справжня свіжість чорного гострого ароматичного перцю, який всідається в теплу пряну амбру з деревними нотами.

2. Маска для рук Hedonic Water Drop Hand Mask - маска для рук, яку я використовую більше як парфумований крем перед виходом на вулицю через його аромат. В деякі моменти, коли я не наношу парфуми, я використовую цю маску, яка залишає ніжний квітково-трав’яний аромат. Ефект зволоження дуже легкий, маска миттєва поглинається.

3. Термобрашинг Olivia Garden Expert Blowout Shine WHITE&GREY 45мм - я завжди упереджено ставилась до щіток для волосся, думала за що переплачувати такі гроші. Але коли я відстригла чубчик, рішила обрати професійний брашинг. Різницю в користуванні відчула одразу. Це кількість та довжина щетинок, волосся проходить дуже легко і волосся не плутається в ній. Рік уже користуюсь, а вона ще досі як нова і якість вкладання на висоті.