Олена Романюк

Тальк NanoCode Wax Comfort для депіляції та шугарінгу

Тальк NanoCode Wax Comfort для депіляції та шугарінгу

Я гадаю, що усі стикалися зі складністю виконання епіляції чи шугарингу, коли шкіра дуже волога або масна? Тоді процедура видалення волосся ускладнюється, віск тане й залипає, епілятор не захоплює волосинки, додаткові нерви гарантовано.

На допомогу приходить тальк NanoCode Wax Comfort з екстрактом ромашки, від українського виробника, який можна використовувати не лише для депіляції та шугарингу, але й для проведення деяких видів масажу та косметичних процедур.

Я придбала тальк для виконання шугарінгу у форматі 50г. Вирішила, що цього буде більш, ніж достатньо, щоб користуватися раз на місяць.

Тим паче, не кожного місяця маємо в квартирі +30°. Згодом, я знайшла ще одне застосування для тальку, нижче напишу, яке саме 😉

Флакон пластиковий, прозорий. Кришка закривається щільно, в процесі збереження можна не переживати, якщо флакон вляжеться на бік 😅

На флаконі бачимо усю необхідну інформацію.

Під кришкою маємо ось такий дозатор.

Тальк висипається рівномірно та зручно. Проблем з нанесенням на шкіру чи просто висипати в долоню, у мене не було.

Текстура - дрібний помол, пудровий. Мені дуже подобається, бо лягає легкою вуаллю на шкіру.

Аромат - майже нейтральний, злегка чутно аптечну ромашку

Склад - Talk, Chamomilla Recuutita Extract.

І нічого зайвого, без барвників чи ароматизаторів.

Термін зберігання - 12 місяців з моменту відкриття.

Як я використовую тальк NanoCode Wax Comfort з екстрактом ромашки?

• Коли користуюся епілятором, злегка наношу на ноги, за допомогою долонь, зовсім трішки
  • Коли роблю шугарінг цукровою пастою VitiNails, у спеку, коли було +30° в квартирі, це просто рятувало весь процес та останні нервові клітини 😅
  • Знову ж таки, коли було вкрай спекотно, після ванної, я наносила тальк на згин ліктів та колін, бо я просто не можу, коли довго сидиш, то потім їх не розклеїти 🤣. Я не страждаю надмірною пітливістю шкіри, але, клімат вносить свої корективи. Також, можна нанести на ніжки, ступні, щоб було комфортніше у взутті

Також, виробник наголошує на заспокійливих та протизапальних властивостях, це логічно, так як прибирається зайва волога та жир, легше проходить процес депіляції без зайвого травмування шкіри.

Тож, я раджу тальк NanoCode Wax Comfort з екстрактом ромашки для домашнього використання, невагома, пудрова текстура, гладенька шкіра та нейтральний аромат - беззаперечні аргументи для вибору цього засобу 😘