krislemly

Sovka | Твердий шампунь

Sovka | Твердий шампунь

Всім привіт!) Останнім часом популярність набирають тверді шампуні - вони економічні, екологічні та займають мало місця. Я загорілась ідеєю спробувати такий формат і для знайомства обрала новинку від бренду Sovka - Shampoo bar Banana Milk.

Sovka | Твердий шампунь

Шампунь знаходиться в симпатичній пластиковій баночці, з кришкою, що відкручується. Як на мене такий формат пакування дуже доречний, адже і користуватись зручно, і зберігається засіб герметично закритим. Плюс дуже зручний для поїздок.

Сам брусок молочного кольору, не дарма ж шампунь має назву "Banana Milk". На лицьовій його стороні вибито назву торгової марки. Його зручно тримати в руці, не вислизає. Брусочок досить великий, вистачає його на дуже тривалий час.

Аромат дуже приємний, натурально і насичено пахне бананом та вівсяним печивом. Під час миття голови я ще й отримую порцію ароматерапії. З волосся вимивається повністю. До речі, якщо залишити баночку відкритою, то вся ванна буде дуже смачно пахнути бананом.

Спосіб використання:

Нам потрібно намочити волосся, кілька разів провести шампунем по кореням вологого волосся до утворення піни. Масажними рухами добре спінити та змити водою.

Сам шампунь у використанні дуже приємний. Легко піниться, не чіпляє волосся.

Волосся я промиваю завжди двічі. І з цим чинила так само. Після першого промивання волосся вже відчувається чистим, але, після другого воно очищене прямо до скрипу, але, при цьому не пересушене.

Ще хочу відзначити, що шампунь не сушить волосся. Після миття не відчувається сплутаність волосся, як це часто буває. Після висихання волосся непогано блищить, і воно об'ємне.

Свій досвід застосування шампуню «Banana Milk» я можу з упевненістю назвати вдалим. Я залишилась задоволена і процесом миття, і результатом на своєму волоссі.