Bioten Hydro X-Cell гіалуронове зволожуюче комбо

Bioten Hydro X-Cell  гіалуронове зволожуюче комбо

Сироватка для обличчя

Bioten Hydro X-Cell Moisturising Super Charged Serum

Вигляд

Сироватка знаходить в прозорій скляній ємності з блакитною етикеткою де вказана інформація про продукт. Завдяки тому що вона прозора добре видно скільки продукту залишилось. Має об‘єм 30 ml. Аплікатор яким набираєш продукт досить широкий, скляний. Оскільки сама сироватка досить густа треба натиснути декілька разів на помпу щоб набрати достатню кількість продукту.

Консистенція

Сироватка прозорого мутного кольору. Консистенція мені подобається густа та гелеподібна, не рідка, як водичка. Гарно наноситься та розподіляється по обличчю.

Аромат

У мене дивні асоціації викликає цей аромат, мені пахне бананом і інсуліном, але недивлячісь на такий дивний дуєт аромат досить приємний, на шкірі взагалі не тримається.

Склад

Aqua, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Propanediol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Allantoin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Caprylyl Glycol, Carbomer, Citric Acid, Fructose, Glucose, Glycerin, Lactobacillus Ferment, Maltose, Panthenol, Parfum, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Sodium Lactate, Sodium PCA, Sphingolipids, Spirulina Platensis Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Trehalose, Urea, Hydroxyacetophenone, p-Anisic Acid, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 42090.

Особливості:

  • 96% інгрідієнтів натурального походження
  • підходить для веганів
  • пакувальні матеріали підлягають вторинній обробці
  • активні компоненти: гіалуронова кислота, спіруліна, фітоцераміди

Враження

Сироватка гарно зволожує шкіру, швидко поглинається та не липне. Гарно себе проявляє як моно продукт в якості бази під макіяж, і також на неї приємно наносити крем, він не скочується.

Bioten Hydro X-Cell  гіалуронове зволожуюче комбо
Bioten Hydro X-Cell  гіалуронове зволожуюче комбо
Bioten Hydro X-Cell  гіалуронове зволожуюче комбо

Крем-гель під очі проти темних кругів і набряків

Bioten Hydro X-Cell Depuffing & Dark Circles Reduction Eye Gel Cream

Вигляд

Крем знаходиться у тубі бірюзового кольору.

Об‘єм 15 ml.

У мене колір пакування викликає асоціації з водою та зволоженням.

Дозатор на жаль не зручний, витікає дуже багато крему при натисканні, треба наловчитись, бо вперше коли використовувала видавила стільки засобу, що вистачило все обличчя намазати, а не лише під очима. Спочатку трохи видавлюю на руку, а потім вже наношу під очі. Також не вистачає металевого аплікатора який би охолоджував зону під очима.

Консистенція

Має легку, гелеву консистенцію. Швидко вбирається в шкіру навколо очей, не залишаючи жирного блиску. Мені подобається наносити зранку бо не треба чекати поки вбиреться в шкіру і можна одразу фарбуватись. Не липкий.

Аромат

Запах по ідеї має бути такий як в сироватки бо вона з однієї серії, але я його не відчуваю, для мене крем без запаху.

Склад

AQUA, C13-15 ALKANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, CETYL PHOSPHATE, BETAINE, BUTYLENE GLYCOL, CAFFEINE, SODIUM HYALURONATE, 1,2-HEXANEDIOL, ACETYL TETRAPEPTIDE-5, ALLANTOIN, ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE, ARGININE, BATYL ALCOHOL, BISABOLOL, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, FRUCTOSE, GLUCOSE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, HYDROGENATED LECITHIN, LACTOBACILLUS FERMENT, MALTOSE, PANTHENOL, PENTYLENE GLYCOL, PHOSPHOLIPIDS, SILOXANETRIOL ALGINATE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM CITRATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, SPHINGOLIPIDS, SPIRULINA PLATENSIS EXTRACT, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TREHALOSE, UREA, XANTHAN GUM, HYDROXYACETOPHENONE, p-ANISIC ACID.

Особливості:

  • Гіалуронова кислота: Зволожує шкіру.
  • Пептиди: Стимулюють вироблення колагену та еластину.
  • Кофеїн: Знімає набряки.

Враження

Непоганий зволожуючий крем під очі з нормальним складом. Шкіру під очима зволожує, трохи зменшує темні кола при постійному використанні, але аплікатор великий мінус, можна додати трошки грошей і взяти щось краще. Але загалом марка Bioten стала для мене приємним відкриттям, хочу спробувати ще якийсь їхній продукт.