Mr.Scrubber Foot professional Care
Охолоджувальний дезодорант для ніжок ❄️
Всім привіт ❤️
Цього літа я відкрила для себе засоби для ніжок від Mr.Scrubber. Спочатку придбала тревел набір з трьох засобів в мініатюрах ,і так як найбільше мені сподобався освіжальний спрей , то вирішила купити собі в повнорозмірному об'ємі. Одна з причин покупки - спрей містить ментол та має виражену освіжальну та охолоджувальну дію на шкіру ніг, що влітку просто порятунок в кінці дня , особливо тим хто має проблеми з судинами.
Повнорозмірний формат спрею 100 мл
Бутилочка компактна, зроблена з легкого пластику. Спочатку здається що такого об'єму вистачить ненадовго, але в користуванні в мене вже два місяці і флакон ще не пустий.
Користуюсь я дезодорантом не кожен день, а коли відчуваю потребу зняти напругу з ніг , або охолодити шкіру.
ІНФОРМАЦІЯ ВІД ВИРОБНИКА
Освіжаючий спрей для ніг знімає відчуття втоми, охолоджує й освіжає стопи, зберігає відчуття свіжості надовго. Сприяє пришвидшенню регенерації тканин, запобігає утворенню натоптнів і загрубілостей. Пом’якшує, захищає шкіру, має м’яку антисептичну дію і запобігає виникненню неприємного запаху.
Спрей містить в своєму складі олію перцевої м'яти, ментол, екстракти алое вера та зеленого чаю
Мені подобається як спрей тонізує шкіру ніг. Я маю проблеми судинного характеру, тому особливо влітку відчувається в ногах важкість. Спрей чудово прибирає відчуття важкості та втоми. За рахунок олії перцевої м'яти та ментолу після розпилення з'являється відчуття ніби я погрузила ноги у крижаний ставок. Відчуття спочатку доволі інтенсивні ,але приємні. Такий ефект триває до 15 хвилин, сходить поступово, місця на ногах де було нанесення,стають прохолодними - зазвичай я розпилюю спрей на стопи, литки , трохи втираючи рідину в шкіру .
Окрім охолоджувальної дії, спрей трохи знижує болісні відчуття в м'язах, я беру його з собою в тренажерний зал та після тренування бризкаю ноги і це дуже круто допомагає зняти напруження.
Також засіб має антисептичну дію та попереджує виникнення неприємних запахів.
Спрей став для мене гарним допоміжним засобом sos - дії, тому часто кладу його в сумочку коли знаю що буду весь день на ногах або беру в поїздку.
Однозначно буду повторювати покупку.
Дякую за увагу 🫶
Коментарі (0)