Mandarinka

Mermade Night in Paris: SOS для сухих рук + фото до/після

Крем довго лежав і чекав свого часу, і коли побачила що шкіра на руках стала настільки сухою, що почала лущитися і тріскатися, зрозуміла - треба щось робити. Чи справився крем - так і доволі швидко, але виникли і нюанси з якими поділюсь.

В свій час придбала декілька боксиків, в одному з яких отримала цей крем від Mermade. Загалом я була дуже рада цій акції від бренду, оскільки можна було доволі вигідно придбати різні товару бренду, який мені і так подобався. Ось мій улов в цих боксах: https://club.makeup.com.ua/looks/32632/

Дизайн крему - це вдало обігране минуле з подихом в майбутнє. Всі мабуть пам’ятають крем “Балет”, в його металевому пакуванні. Так от бренд зробив повне переосмислення - взяв тубу, але зробив повністю сучасний дизайн, нічого зайвого.

Візитна картка бренду його аромати, у мене Night in Paris - і це 100% попадання в мої смаки: трошки солодкий, але не приторний.

Аромат засобу розкривається різними своїми гранями: від вишні з лікером та мигдалем на початку, до сливово-вишневого сплетіння з квітами в серці, щоб потім лишитися пряно-деревним шлейфом.

Використовувати почала його як SOS засіб, бо зрозуміла, що руки прям геть сухі, і почали лущитись. Тепер крем був у мене на столі, щоб мазати руки під час роботи. Різниця на фото в пару днів (трошки різне освітлення, але різниця в якості шкіри очевидна).

🔻 Він має густу консистенцію, але при цьому засобу не потрібно багато, щоб вистачило на зволоження двох рук.

🔻 Липкості крем не залишає, і поступово вбирається. Але є і недолік - навіть через годину після нанесення, якщо помити руки - ти відчуваєш що змиваєш крем з рук, як плівочку. Саме через це краще все таки використовувати його як нічний крем.

🔻 Попри цей недолік, за 2-3 дні регулярного використання шкіра стала знову напитана та зволожена. Сухості нема, вона зажила і ніяких тріщинок. Думаю це велика заслуга гарного складу: вітаміни А, В5, С та Е , що мають регенераційний та заспокійливий вплив, а комплекс олій авокадо, манго та ши чудово живить, повертає сяйво та шовковистість.

Звісно я рекомендую цей крем для рук, через таку плівочку оцінюю його дня себе як 8 з 10.