Кузя Ю-а

Нішеві парфуми Bibliotheque de Parfum 69

Складний білоквітковий фужерний аромат, анімалістичний, з нотками карамелі та м’якої ванілі, благородний, з насиченим шлейфом. Багато впевненості і жіночної загадковості.

Гіркий апельсин та червоні ягоди, тютюн та карамель — це поєднання вже пʼянить на старті. І це ж тільки початок! Лілея, орхідея та тубероза — безкінечна спокуса. Безсоромна та неймовірно приваблива. Ваніль, моної, пачулі — шлейф, гідний тебе!

Аромат поданий в книжці, що надає монументальні та благородності аромату, що обираєш. Скажу, що я все дитинство провела блукаючи архівами найбільшої бібліотеки західної частини України, адже це було місцем праці моєї мами. Тому книги для мене це про повагу, історію і багато знань, емоцій та унікального аромату. Кожна старенька книга пахне якось особливо та кожна сторінка шуршить якось загадково...

Це аромат, про силу. Чомусь відчула якийсь ретро настрій, та згадала про безмежну силу жінок, що створювали перевороти, ламали стереотипи, бунтували (але не втрачали своєї жіночності) і завдяки яким, ми зараз на рівні з світом. Ми маємо власну моду та власну думку.

Аромат про неймовірне кохання, про безмежно чисті почуття…. ДО СЕБЕ! Аромат для сильної жінки, що руйнує усі стереотипи. Що не боїться задавати темп, ритм та точно знає, що їй подобається. Не подобається така сильна жінка? Гаразд, вам з нею не одним шляхом. Просто дивіться і насолоджуйтесь, що є такі, як ця дівчина, котра дозволяє собі все … і навіть цей аромат :)

Хоча впевнена, що Page 69 від Bibliotheque de Parfum — твій аромат. Коли ти його нанесеш, ти зрозумієш, що ти значно сильніша, ніж уявляєш!

Тобі сподобається звертати на себе увагу божевільними вчинками. Бачити захват в очах оточуючих — твій наркотик. Ну то вперед!

Від себе додам, що за настроєм, аромат дещо схожий на Terenzi. Проте, звучить більш благородно та аристократично!