Pryk Lesia

BIBLIOTHEQUE DE PARFUM - Українська нішева парфумерія.

BIBLIOTHEQUE DE PARFUM - Українська нішева парфумерія.

Цей бренд про незламність духу та креативність. BIBLIOTHEQUE DE PARFUM був заснований у Харкові,а після 24 лютого відновився у Італії .

Щоб познайомитись з цим брендом,я обрала сет SWEET STORIES. Це формат із пʼяти мініатюр по 3ml. І я закохалась♥️,це не жарт . Зовсім не очікувала,що кожен аромат не схожий між собою,а по-своєму унікальний. Тут і фрукти з алкоголем,і квіти з деревом та тютюн із сухофруктами 🫣.

А тепер розглянемо кожен аромат:

  • I want . Це мій фаворит🤍.Він про лікерну вишню і гіркий мигдаль. Для мене цей аромат така собі «жінка-вамп». Сексуальний,насичений і незабутній. Він дуже стійкий і шлейфовий,і його хочеться вдихати і вдихати😈.
  • Page 69. Ще одна любов🥰Це фужерний аромат з нотками карамелі ,гіркого апельсину,тютюну і білих квітів. І цей тандем дає благородний і насичений шлейф.
  • Top Secret.Це сонячний східний аромат,який поєднує в собі ваніль,сухофрукти ,тютюн і багато спецій. Він цікавий і дуже поступово розкриває ці спеції 🤤.
  • Sensual rebellion.Це вечірній та романтичний аромат. Ваніль,мускатний горіх ,трішки спецій і дерево . Він і справді пахне,як вечірня прогулянка під місяцем🤫
  • English sun.Для мене він такий унісекс,де відчувається уд,мускус і трішки ванілі.

В подарунок я отримала ще один : LOST IN BALI. Він про зелень з фісташками,прянощі бергамота і екзотичні квіти та спеції .😍

Такі сети просто чудові😍для того,щоб спробувати більше ароматів і знайти свій фаворит. Я точно знайшла,і не один🤫.

Це не просто рекомендація ,це моя велика знахідка цієї зими.

BIBLIOTHEQUE DE PARFUM - Українська нішева парфумерія.