Yana__matviets

Сироватка для волосся та шкіри голови

BiOil вміють дивувати своїми сироватками та їх різномаїттям
Сьогодні про останню з моєї колекції
Сироватка для волосся та шкіри голови в ампулах, лаванда
Що ж воно таке, та як користуватись?

Пакування: кортонна коробочка, в якій знаходяться 5 ампул, об'ємом 2 мл
Ампули з пластика, дуже зручні у використанні
Консистенція олійна, та трошки густіша за попередниць
Олійка дуже економна у використанні!
Аромат кітковий, лавандовий
Спосіб застосування:
Для стимуляції росту та глибокого відновлення шкіри голови: сировотку нанести в чистому виді на коріння волосся та масажуйте його по всій поверхні голови. Залиште маску на 30-60 хвилин, а потім двічі промийте шампунем, щоб уникнути жирного блиску.

Для живлення та покращення текстури волосся: використовувати, як доповнюючий засіб для масок, кондиціонерів та шампунів. Додайте 2-3 крапель в засіб та розподілити по всій длінні волосся, залиште на 3-5 хвилин, і потім ретельно змити.
І ось якщо на 1 спосіб я не завжди маю час, то 2 для мене ідеальний!
Додаю кожен раз в різній комбінації
Шампунь/маска/бальзам
І зізнаюсь, найбільше мені подобається додавати до маски

🪻Олеїнова кислота - добре зволожує та живить волосся, робить його м'яким та еластичним.
🪻Октадекодієнова кислота - має антиоксидантні властивості, допомагає захищати волосся від пошкоджень та втрати вологи.
🪻Ліноленова кислота - сприяє зміцненню волосся, зменшенню ламкості та покращенню загального стану шкіри голови.
🪻Пальмітинова кислота - надає зволожувальні та захисні властивості, допомагає утримувати вологу в структурі волосся.
🪻Арахідна кислота - забезпечує додаткове зволоження та пом'якшення, робить волосся більш слухняним та гладеньким.
🪻Стеаринова кислота - допомагає згладити волосся, додає йому блиску та захищає від впливу негативних зовнішніх факторів.
🪻Гондоєва кислота - має зволожувальні властивості, сприяє зменшенню сухості та ламкості волосся.
🪻Міристинова кислота - використовується як емолент, допомагає покращити текстуру волосся, надає йому м'якість та шовковистість.

Якщо ви маєте суху шкіру голови
Якщо відчуваєте подразнення та свербіж шкіри голови
Якщо волосся пухнасте, сухе та не живе
Якщо волосся зовсім втратило блиск
Якщо волосся росте повільно, або зовсім не росте
Якщо волосся зовсім слабке
То ця манюня від BiOil вам терміново потрібна!