MAXIMOVA🌷

Найкращий демакіяж

Найкращий демакіяж

Колись я дуже не любила змивати косметику, а зараз це чи не найулюбленіший етап у вечірній рутині. Момент коли ти очищуєш обличчя від бруду і піклуєшся про шкіру наступними етапами нанесення різних засобів.

Гідрофільна олія - найулюбленіший засіб для демакіяжу або для очищення обличчя від бруду. Десь 5 рокі тому я вперше купила баночку гідрофільної олії і з того моменту завжди маю її вдома! Шкода, що я не зрозуміла раніше, як такий тип очищення підходить моїй комбінованій шкірі! Адже жир розчиняється жиром.

Місяць тому у мене з’явилась нова баночка гідрофільної олії від Mixtura. Це український бренд якісної натуральної косметики, де використовують високі допустимі концентрації інгредієнтів, природні біоактивні компоненти, без парабенів, силіконів і мікропластику.

Найкращий демакіяж

Особливість олійки в повністю натуральному складі та 100% компонентів рослинного походження.

Консистенція рідкого меду, якраз комфортна у використанні.

Колір - жовтий.

Після емульгації олійка перетворюється в ніжне молочко.

Аромат - це характерна родзинка засобу, ніколи раніше в олійках не зустрічала таких запахів, а за нього відповідають природні складові, я відчуваю аромати натуральних трав та ефірних олій🥰 поєднання свіжої зелені та квітів різних видів пеларгонії, герані з легким відтінком м'яти і деревини.

Активні інгредієнти:

  • олії 💛
  • екстракт зеленого чаю🌱
  • вітамін Е 🧡
  • вітамін С 🍊

Пакування - естетично оформлене, важка баночка у темному склі зі зручним дозатором.

Перший етап очищення: я використовую для вмивання два натиски помпи. Розподіляю олійку по долонях, а потім наношу на сухе обличчя та проходжусь масажними рухами протягом хвилинки. Потім змочую руки теплою водою і повторюю процедуру 10-20 секунд, в цей момент олійка емульгується в молочко. Потім все змиваю водою.

Другий етап: доочищення, для цього використовую пінку Mixtura Tiba Anti-Aging Mousse.

У відео можете розглянути етап емульгації.

Таким чином я знімаю макіяж, СПФ-засоби і забруднення. З косметикою олійка справляється чудово. Єдине, що мені складно нею вимити - це водостійкі туші від Mаybelline. Щоб зняти їх з вій потрібно двійчі повторити процедуру, але я так не роблю, просто доочищую туш міцелярною двофазною водою. Все інше олійка розчиняє добре (стійкі помади, олівці, лайнери, тональні та інше вимивається чудово)👌

А як шкіра добре реагує на такий демакіяж! Окрім того, що олійка розчиняє косметику, вона ще й розчиняє зайвий себум, зволожує та заспокоює, сприяє відновленню природного захисного бар'єру. Завдяки такому якісному очищенню чорні цятки на носі стають менш вираженими і стан шкіри покращується.

Я дуже задоволена роботою цієї олійки🫶