Aster

Збережіть свої гроші, на моїх помилках.

Хочу поділитися своїм досвідом, щоб інші не наступали на ті ж граблі.

Клінііка яка мене веде по дерматологічним проблемам працюе на цьому бренді тому я вирішила розкошелитись, хто ж не хоче собі гарну шкіру обличчя?

Маска : запах суниці досить специфічний кислотний , але не відштовхує, а кісточки м'яко скрабують шкіру.Змивается маска плівкою і якось довго , ефект е на дотик. З моєю сухою та тонкою шкірою вона працює добре, не викликаючи алергії.

Однак ефект освітлення дуже слабкий, і, чесно кажучи, ціна абсолютно не виправдана за настільки мінімальні результати.

Якщо хтось вирішить сказати, що я "щось не розумію" — прошу врахувати, що я витратила купу грошей на цю маску , двічі її брала по ще тим цінам шо були

Використання ну так вона скрабуе АЛЕ , я маю право висловити свою думку.

Будь-які подібні коментарі шо я не розумію магії товару будуть сприйматися як коментарі від продавця цього бренду.

Товар по складу я розібрати не в силах я не хімік, але не думаю шо склад реально мае коштувати по такій ціні, наразі бренд дуже дорогим став, я купувала їх крема дешевше , вони мають право на життя , ампули з вітанімом С круті, але я не маю їх тому відгук не маю права писати.

Ураховуючи те шо бренд вкрай очманів то це мої останні запаси , якшо ціни будуть нижче я точно куплю собі ті речі які мені дуже подобаются але наразі ціна захмарна.

Дорогі дівчата , воно того не вартуе, лише якшо ви капЄц добре заробляете або вам подарували тоді ок, але саме ця маска ну дорого за малий єфект .