Anna_feerie

Олія для губ з шикарним складом

Олія для губ з шикарним складом
Олія для губ з шикарним складом

Цю олійку я отримала в подарунок за участь в конкурсі поцілунків від Makeup Club🥰. Взагалі ніколи раніше не користувалась сама таким продуктом, зазвичай в моїй косметичці були лише бальзами та блиски. Тож було дуже цікаво протестувати і з'ясувати, чи варта Rimmel Lip Oil уваги (спойлер: варта!).

Найперше, що мене здивувало, це склад - відірвавши верхній стікер етикетки, я побачила, що олійка містить кокосове масло, олію пасіфлори, а також олію з малинових кісточок. Крім цього виробник додав у формулу вітамін Е та екстракт ундарії (коричневих водоростей) - що пом'якшує та має кондиціонуючу дію.

Олія для губ з шикарним складом

Туба виглядає доволі стильно - прозорий флакон з персиковою кришечкою. Аплікатор доволі великий, ним зручно набирати олійку та профарбовувати губи. Аромат мені нагадує кавунову жуйку, такий солоденько-позитивний, відчувається тільки під час нанесення.

На свотчі важко передати перелив, адже олійка прозора, але має легкий рожевий підтон, завдяки чому підсилює природній пігмент губ і робить їх більш спокусливими.

На вустах відчувається саме як олійка, таке враження, ніби я нанесла масло кокоса або ши - таке дуже насичене покриття, що живить ніжну шкіру. При цьому немає липкості, а стійкість доволі хороша, на мені тримається кілька годин.

Найбільше мені подобається, що після Rimmel Lip Oil губи настільки зволожені та гладенькі, ніби я не декоративною косметикою фарбувалась, а нанесла нічну поживну маску)). Ось цей ефект - це просто любов, той випадок, коли продукт не тільки для краси, а й для догляду🥰.

Єдиний нюанс - це вартість, вона щось зовсім не бюджетна наразі, скоріше на рівні мідл-сегменту або навіть люксу🙃. Тому хочу ще раз подякувати нашому Клубу за можливість тестувати такі круті цікавинки))).