anya_kozachenkoo

Catrice eyeshadow palette

Catrice eyeshadow palette

Сьогодні хочу поділитися з вами класними бюджетними палетками тіней від Catrice.

Перша палетка The dusty matte має 8 матовий тіней в прохолодній гамі. Об'єм 9 грам, вироблена в Китаї. Тіні ні чим не пахнуть і це плюс. Текстура тіней дуже шовковиста, приємна, не суха, трохи пилять. Пігментація класна, тушуються за рахунок своєї текстури чудово. Дуже вдалі відтінки для складки та затемнення, найтемнішими відтінками дуже класно робити розташувану стрілку. Ця палітра є базовою, які підійде всім. В деяких відтінках в мене вже є ямки.

Перша палетка The dusty matte має 8 матовий тіней в прохолодній гамі. Об'єм 9 грам, вироблена в Китаї. Тіні ні чим не пахнуть і це плюс. Текстура тіней дуже шовковиста, приємна, не суха, трохи пилять. Пігментація класна, тушуються за рахунок своєї текстури чудово. Дуже вдалі відтінки для складки та затемнення, найтемнішими відтінками дуже класно робити розташувану стрілку. Ця палітра є базовою, які підійде всім. В деяких відтінках в мене вже є ямки.Перша палетка The dusty matte має 8 матовий тіней в прохолодній гамі. Об'єм 9 грам, вироблена в Китаї. Тіні ні чим не пахнуть і це плюс. Текстура тіней дуже шовковиста, приємна, не суха, трохи пилять. Пігментація класна, тушуються за рахунок своєї текстури чудово. Дуже вдалі відтінки для складки та затемнення, найтемнішими відтінками дуже класно робити розташувану стрілку. Ця палітра є базовою, які підійде всім. В деяких відтінках в мене вже є ямки.

Наступна палетка The pure Nude має також 8 відтінків, об'єм 9 грам, та виробник - Китай. В ній 4 матових в такій самій формулі як і в попередній, чудові, шовковисті. Сяючі - 4 відтінки яскраві, стійкі, дуже гарно наносяться пальчиком на будь-яку підложку (я зазвичай використовую консилер), текстура однорідна повіко не зморщують. Гама палетки коричнева, мені чомусь нагадує палетку для весільних макіяжів.

Для нанесения цих тіней зазвичай використовую пензлики з кози, змішані та з кукурудзяного волокна (такі як на фото).

Палетки мають дуже класну якість, зважаючи на їх ціну, пластик звичайний, легкий, нічого особливого. В цій колекції є ще гарна палетка в рожевих відтінках та зеленкувата.

Catrice eyeshadow palette
Catrice eyeshadow palette
Catrice eyeshadow palette
Catrice eyeshadow palette
Catrice eyeshadow palette
Catrice eyeshadow palette
Catrice eyeshadow palette
Catrice eyeshadow palette