Hrystja_

Паста з запахом жуйки, без цукру, ще й лікувальна…

Я завжди обираю пасти тільки з натуральним складом. Але не завжди натуральний склад буде ще й лікувальний. Якщо така паста буде, то точно не бюджетна. Так завжди думала, поки не познайомилась з цією пастою.

Паста має неймовірний запах жуйки ( зразу мені нагадує саме ті, з дитинства) і трішки гіркуватий присмак кори дуба. Але достатньо одного разу, щоб звикнути.

Тут цілком ідеальний і корисний склад. Паста не містить фтору, парабенів, SLS і іншої хімії. Підходить дітям 6+.

В складі каолін ( працює на відбілювання зубів), Бішофіт і кора дуба (зміцнення ясен і зменшення кровоточивості), ефірні олії мʼяти і цитрусових (освіжають подих).

Мені паста сподобалась, без перебільшення.

Вона справді ефективна і працююча. Не залишає солодкого після смаку, тим самим зберігаючи подих довше свіжішим.

Мою доньку було дуже проблемно "підсадити" на такі лікувальні пасти ( хоч вона зараз має проблеми з яснами через випадіння зубів). Вона сприймала тільки дитячі солодкі пасти. Якшо мʼятна...то вже проблема.

А цю пасту вона собі брала сама🙄. Я в ванній почула запах жуйки. Коли запитала, чому вона цією пастою чистила зуби, донька сказала, що вона їй сподобалась.

Тож тепер ця паста в нас поселилася надовго.