PolLya

Ланбена. LANBENA. Маска для очищення пор.

Ланбена. LANBENA. Маска для очищення пор.

Очищення пор - то задача з багатьма зірочками. Забруднення поділяються на різновиди за типом та за віком шкіри. До того ж є ще " зимові" та "літні"
" домашні завдання" по догляду за обличчям.

Обираючи як базову механічну чистку пор, все частіше зтикаюся з ситуацією "одне полікував, інше зіпсував". З часом шкіра стає все чутливіша, висипи чи капілярні "зірочки" після тотальної зачистки все частіше ідуть, як побічний ефект.

Раніше, після очищення хотілося підсушити ще трішки шкіру, тому годинки через чотири наносила глиняну маску на шкіру з розширеними порами і з задоволенням помічала на висохлій глині темні плями . Працює!))) Але ж і пересушує, подразнює пори.


А з віком уже шкіра менш пружна і тому хочеться після чистки підживити шкіру чимось вологим і вітамінним. Наношу сироватки. Обличчю приємно. Але пори продовжують свою нечемну справу. Вбирають все, що гарно чи погано лежить на обличчі. І знову підводять до очищуючих вправ і маніпуляцій.

Зрештою захотілося просто, проходячи повз зеркало, нанести смужку на Т- зону, і жити своє життя далі, а не сидіти по пів години ,займаючись невдячною справою - чисткою пор.


Але ,видно мій випадок безнадійний. Ніякі смужки не витягували з моїх кратерів надлишків себуму. Ну " не бере", не всотує, не тягне і все тут.
Я вирішила не тратити кошти і зрештою повернутись до старого, переаіреного способу.

Чому так багато описую все, що було ДО досвіду використання маски Ланбена? Тому, що ПІСЛЯ використання її писати особливо нічого. Маскою мене " пригостила" доця. Я тижнів зо два відмовлялась, бо була вже в цьому питанні скептиком. Але, зрештою, просто неввічливо було ні разу не спробувати те, що так добре спрацювало на обличчі моєї донечки.


Маску нагріла( поставила в мисочку з теплою водичкою), нанесла на ділянки з забрудненими порами, щільно до маски і шкіри приліпила шматочки паперу( акуратні смужечки додаються до маски). Зачекала, доки буде на ділянках відчуття застигшого гіпсу і різким швидким рухом зняла смужки з обличчя.

Це було спочатку смішно( на обличчі було відчуття гіпсової маски))), потім страшно( смужки міцненько прилипли). А потім ,нарешті, дієво! Вперше я побачила " гвіздочки" зайвого себуму, який сам , без побічних неприємностей, вийшов з пор. Цікаве відчуття: бачити "прозорі" чисті шпаринки в шкірі обличчя і при цьому шкіра не пересушена.

Маска Lanbena для очищення пор сто процентно допомагає досягати бажаного результату в очищенні шкіри. Я приємно вражена результатом і дуже рекомендую до використання всім, хто мріє про чисті пори і шкіру, що " дихає".)