V-R-O-D-L-Y-V-A

Dark Blue Cosmetic Pink Diamond Full Lush Volume Mascara

Dark Blue Cosmetic Pink Diamond Full Lush Volume Mascara

Привіт Makeupclub 🖤

Була у пошуку бюджетної коричневої туші з адекватною для мене щіточкою. І ось я її знайшла. Як виявилося - це найкомфортніша для мене туш на літо, особливо коли хочеться мінімум косметики і не паритися довго з демакіяжем.

💜 Колір: коричневий. Гарний темний шоколад. Колір на віях виглядає як неяскравий чорний, вдень на сонечки як темний коричневий.

💜 Об'єм: 12 мл

💔 Формула: НЕ термо, НЕ водостійка, а виробник заявляє що вологостійка формула 🤭 При попаданні вологи не розтікається миттєво, навіть переживає невелике потрапляння снігу та дощу. Але під постійною вологою швидко сходить і на щоках ви побачите невеликі панчошки. Ну хоча б не темні кола під очима 😏

Для мене ідеальна термотуш.

Інші особливості:

💜 виробник заявляє, що вона для об'єму і подовжуюча. Так, вона збільшує довжину, але це не ВАУ-ефект і при нашаруванні не дає, прям, великого об'єму, але виглядає це гарно і акуратно

💜 туш добре лягає і розділяє вії, не залишаючи грудочок

💜 класно «розкриває» погляд

💔 але щітка особливий вигин не створює

💜 впродовж дня не обсипається

💜 миттєво схоплюється, не відбиваючись на повіках

💜 дозатор працює добре, на щіточці немає багато зайвої туші

💔 щетинки не м'які, коляться

💜 алергію не викликала

💜дуже легко змивається (про це детально далі буде)

💔 швидко і легко дряпається флакон

*💜 - ок,

**💔 - не ок.

Склад туші на сайті Makeup вказан не повністю, тому додаю:

Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, Butylene Glycol, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, Polybutene, VP/Eicosene Copolymer, Oryza Sativa Cera, Hydroxyethylcellulose, Myristic Acid, Arachidic Acid, Behenic Acid, Oleic Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, CI 77499.

Силіконова щіточка з щетинками різного розміру, якісно фарбує волоски від коренів до кінчиків, аплікатор легко опрацьовує кутики очей, чудово справляється і з нижніми віями.

Насправді не ідеальна для моїх вій. Все-таки об'єм та супер подовження мені дають щітки від Luxvisage XXL Mascara та Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Проте, поділ тут чудовий. Маневрувати їй легко та просто. Ворсинки досить довгі, щоб добре прочухати і обволікають кожну вію, але не дуже часті, можуть злегка склеювати, особливо коли робишь 2-й шар.

⚠️Якщо ви звикли фарбувати вії швидкими рухами, то ризикуєте бути сколотими. Щіточка колюча, тому змушує виконувати рухи повільніше і плавніше.

Туш наносила без бази, без керлера.

Я зазвичай не нашаровую туш через відчуття тяжкості на віях, але з цією тушшю мені комфортно.

Тут демонструю порівняння моїх сумних вій без туші, трохи радісних в 1 шар і задоволених в 2 шари туші.

Туш змивається навіть звичайною умивалкою, але я її змиваю просто водою і своїми м'якими пальчиками 🤞 За своїм ефектом у змиванні ця туш мені нагадала Tarte Cosmetics Tartlette XL Tubing Mascara.
Тут варто показати 😉 Запрошую до перегляду відео та прослуховування Billie Eilish 🎶

Дуже відчутна різниця між першим і другим шаром, вії стають довшими та об'ємнішими 👀 Але при повторному нанесенні шару помічаю легке склеювання вій. Через пів року активного використання та при нашаруванні помітні невеликі грудочки, які легко знімаються щіточкою для прочісування вій. Гарний і стійкій вигин вона не робить, ну що поробиш, керлер мені в допомогу 😉 Колір туші гармонійно підкреслюють нюдові та рожеві відтінки тіней. Для моєї світлої зовнішності у макіяжі дуже красиво все поєднується. У носінні та демакіяжі туш дуже комфортна, ідеально на літо. Те, що туш не термо – це прикро. Але від бюджетної категорії я на це і не очікувала.

Макіяж з цією тушшю тут https://club.makeup.com.ua/looks/39396/ і тут https://club.makeup.com.ua/looks/36341/

Огляд на мою найулюблену коричневу туш для вій - тиць https://club.makeup.com.ua/post/20599/

Дякую що заглянула, будь вродливою, лови пурпурне серце 💜