Mila__Mi

Корисний девайс і не тільки у якості масажеру

Корисний девайс і не тільки у якості масажеру

Подібного девайсу, саме для шкіри голови в мене здається ще не було. Але я давно його собі хотіла, а саме ця масажна щітка виявилася ще більш функціональною, аніж я думала (про це поговоримо трохи нижче).

Основа щітки це дерево, яке дуже приємно пахне і нагадало мені мій особливий браслет ручної роботи з дитинства (тут одразу повіяло теплими спогадами 🥺). До дерева прикріплена друга основа - це силікон, самі зубчики та ремінець-тримач.

От якось все настільки продумано до деталей, що щітка прекрасно вміщується в долоню і гарно тримається в руці. Завдяки чому, щіткою ще зручніше користуватися, вона не ковзає, а закріплюється/фіксується в належному напрямку.

Зубчики як я вже сказала вище - силіконові, пружні з округлими краями. Вони добре згинаються (тобто силікон піддатливий до рухів), чим роблять масаж голови більш комфортнішим.

*розмір щітки 8 см, висота 3,5 см; висота зубчиків 1,5 см; розмір ремінця 13,5 см, його висота від щітки 4 см.

▫️вона допомагає рівномірно розподілити маску/бальзам по довжині волосся
▫️розплутує волосся при митті голови і розподілу маски/бальзаму (приємний бонус до верхнього пункту - рівномірне розподілення засобу - розплутання волосся по довжині)
▫️завдяки щітці краще розподіляється шампунь по корінням волосся, тим самим воно краще промиваються
▫️масаж голови і покращення кровообігу, тис самим покращення стимуляції росту волосся (після масажу наче мізки працюють краще 🤭)

І дійсно хочу відмітити шикарну якість даної масажної щітки, яка на відміну від більш бюджетних щіток (яких вистачає на півроку-рік) набагато довше вам прослужить.

І до того ж, беручи таку щітку у подорожі, можна бути впевненою, що вона не деформується у валізі під натиском речей (знову ж таки, через гарну якість).

Я вважаю, що така щітка повинна бути у кожної дівчини, бо вона у багатьох сенсах покращує життя 😉