tomilinabeauty

Пудра для обличчя очищаюча від Lunnitsa

З чого починається будь-який догляд за обличчям? Правильно - з якісного очищення. Особисто для мене даний етап - цілий ритуал. Це той час, який можна перетворити з рутини на повноцінний spa-догляд. Адже завдяки очищуючій пудрі для обличчя від бренду Lunnitsa ми отримуємо не лише ефективний догляд, але й сеанс ароматеропії!
То, що ж таке очищуюча пудра? Це суміш подрібнених до порошкоподібного стану глини та сушених трав. На відміну від скрабу, пудра не містить грубих часточок, які здатні травмувати шкіру. А, отже, підходить для всіх її типів.

До складу очищуючої пудри від Lunnitsa входять: нутове борошно, льняне борошно, глина гассул, пудра ашваганди, пудра куркуми, пудра шавлії, пудра мускатного горіха, порошок м'яти, пудра евкаліпта, бікарбонат натрію (сода), ламінарія, вітамін Е. Завдяки повністю натуральному складу даний продукт можна використовувати у двох форматах - у якості пілінгу та маски.

Приготувати пудру до використання дуже просто: у неметалеву посудину насипаємо одну чайну ложку пудри, до неї додаємо три ложки води (для підсилення ефекту можна додати гідролати, відвари трав, молоко або навіть кефір). Розмішуємо отриману суміш до однорідної консистенції.
Наносити отриману суміш треба на добре зволожене обличчя. Масажуємо від двох до трьох хвилин. У якості маски залишаємо пудру на 10 хвилин, після чого змиваємо водою. Після процедури не забуваємо гарно зволожити шкіру обличчя кремом.

Після застосування шкіра:
🌱очищена від забруднень;
🌱більш пружна;
🌱м’ята та евкаліпт у складі усувають ознаки втоми та набряки;
🌱допомагає нормалізувати жировий баланс шкіри, вона виглядає більш гладенькою та матовою;
🌱звужує пори та підсушує висипи.
Окремим пунктом хочеться виділити аромат даного продукту. Готова суміш пахне травами, неначе я знову серпневим вечором їду через українські поля Херсонщини, де пахне медом, сонцем та зіллям. Аромат шавлії врівноважує емоції, м’ята - розслабляє, а евкаліпт - піднімає настрій. Отже, під час догляду за шкірою ми отримуємо сеанс релаксу та заспокоєння🧖🏼‍♀️
Особисто для мене, очищуюча пудра від Lunnitsa стала must have по догляду за обличчям. А ви вже встигли її спробувати?