Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara
Туш для феєричного подовження, об'єму та підкручення вій
Нарешті в мене закінчились усі відкриті чорні туші для вій і я придбала Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara. Бо, здається, що вже всі навколо ії спробували - реклама голосила про цей запуск з кожного кутка.
Загалом, я люблю туші від Maybelline, останній рік зупинилась на Maybelline New York Lash Sensational Sky High - в мене коричнева і ультрачорна і я ними була цілком задоволена.
Maybelline New York Lash Sensational Firework Mascara одразу пригортає увагу своїм яскравим рожевим пакуванням з рельефами та сріблястими надписами. Туш насичена, чорна, правильної кремової консістенції. Щіточка доволі вилика, з дрібними пластиковими щітинками, набирає за 1 раз багато продукту - але мені це подобається, бо я люблю густопрофарбовані вії і мене дуже дратує, коли на щіточці майже не набирається туш. До щіточки в мене є інші питання, бо на мій смак вона дуже гнучка і ії щітинки дуже м'яки і погано захоплюють вії, тому в мене не з'явились ні феєрічного подовження, ні особливого підкручення вій, які так гучно були заявлені у промо продукту. Так, туш ще нова і коли вона трошки розфарбується і підсохне - буде працювати краще.В цілому вона мені сподобалось, тримається гарно увесь день, не осипається, але нічого вау я не побачіла. Сподобається всім, хто любить ультрачорні активні вії.
Коментарі (0)